Erősítse csontjait és védje szív- és érrendszerét a Netamin K2 vitamin kapszulával! Most 10% kedvezménnyel kapható!

Erősítse csontjait és védje szív- és érrendszerét a Netamin K2 vitamin kapszulával! Most 10% kedvezménnyel kapható!

Erősítse csontjait és védje szív- és érrendszerét a Netamin K2 vitamin kapszulával! Most 10% kedvezménnyel kapható!

 

A NetaminK2-vitamin kapszulában természetes K2-vitamin található, amely szerepet játszik az egészséges csontozat fenntartásában és a normál véralvadásban. A K2-vitaminnak számos fajtája létezik, amelyek kémiai szerkezetükben és biológiai aktivitásukban különböznek egymástól. A Netamin készítménye az MK-7 formát (menakinon-7) tartalmazza, amely az emberi szervezetben tovább marad biológiailag aktív a K1 és K2 vitamin MK-4 formájához képest. Ez a termék 100%-ban vegán és kapszulánként 120 mcg K2-vitamint tartalmaz. Egy doboz 100 kapszulát tartalmaz.

Netamin K2-vitamin kapszula

A termékben lévő K2-vitamin természetes menakinon 7-ből (MK-7) származik. Az MK-7 forma a K1-vitamin és más menakinonokhoz képest biológiailag aktívabb és hatékonyabb. A K2-vitamin (menakinon) a K-vitaminok egyik zsírban oldódó típusa. Fontos tudni, hogy a D3-vitamin és a K2-vitamin szorosan együttműködik, mert a D3-vitamin segíti a kalcium felszívódását, míg a K2-vitamin az oszteokalcin nevű fehérjét aktiválja, amely kulcsszerepet játszik a kalcium csontokba történő beépülésében. Ezenkívül a K2-vitamin aktiválja a mátrix GLA fehérjét is, ezáltal megakadályozza a kalcium lerakódását a lágy szövetekben. Tehát amennyiben a kalciumot K2-vitamin nélkül pótoljuk, még az egészségünket is károsíthatjuk. A D3 és K2 vitaminok együtt képesek biztosítani, hogy a szervezetbe bevitt kalcium ott, ahol szükséges, optimálisan szívódjon fel és hasznosuljon a szervezetben.

K2-vitamin

A K2-vitamin rendkívül fontos szerepet játszik a fogszuvasodás, a csontritkulás és a gyakori csonttörések megelőzésében. Ezenkívül segít megakadályozni az erek elzáródását, így hatékonyan lép fel az érelmeszesedés ellen, és csökkentheti az Alzheimer-kór kockázatát is. Az emberi bélflórában található bélbaktériumok is termelnek K2-vitamint, de ha a bélflóra sérül (például egy antibiotikum-kúra miatt), akkor a K-vitamin szintje a szervezetben jelentősen csökkenhet.

A K2-vitaminnak számos fajtája létezik, amelyek biológiai aktivitásukban és kémiai szerkezetükben jelentősen eltérnek egymástól. A legtöbb étrend-kiegészítő szintetikus menakinon 4-et (MK-4) és természetesen előforduló menakinon 7-et (MK-7) tartalmaz. Az MK-7 forma több szempontból is előnyösebb lehet, mert tovább marad biológiailag aktív a szervezetben, mint a K1- és K2-vitamin MK-4 formája. Ezenkívül a vizsgálatok azt is megerősítették, hogy az MK-7 hatékonyabban serkenti a véralvadást, mint az MK-4, és aktívabb oszteokalcint képes biztosítani, mint a K1-vitamin, így több kalcium juthat el a csontokhoz. Továbbá, mivel jobban hasznosul és lassabban ürül ki a szervezetből, elegendő lehet az kisebb dózisban pótolni az MK-7-et.

>>> Fedezze fel a többi Netamin készítményünket is!

Mikor ajánlott a Netamin K2-vitamin kapszula szedése?

  • ha egyoldalúan táplálkozik
  • ha csontjai törékenyek
  • májproblémák fennállásakor
  • ha csontritkulása van
  • ha gyakran vérzik az orra
  • bélgyulladás, károsodott bélflóra esetén
  • ha felszívódási zavara van
  • műtét utáni felépülés segítésére
  • antibiotikum-kúra alatt
  • Crohn-betegség esetén

Támogassa a csontjai és a szív- és érrendszere egészségét a Netamin K2-vitamin kapszulákkal! Most 10% kedvezménnyel rendelheti meg!

Kapcsolódó Netamin készítmény:

Netamin K2-vitamin kapszula – 100db

További cikkek Netamin termékekről:

Szív- és érrendszeri problémák megelőzéséhez fogyasszon Netamin Aktivált Q10 kapszulát!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük