Erősítse gyermeke immunrendszerét az Organic Force Bioconnect Kids szuperlekvárokkal!

Erősítse gyermeke immunrendszerét az Organic Force Bioconnect Kids szuperlekvárokkal!

Erősítse gyermeke immunrendszerét az Organic Force Bioconnect Kids szuperlekvárokkal!

 

Az Organic Force Bioconnect Kids szuperlekvár kisgyermekeknek készült, minősített biogazdaságokból származó gyümölcsöket és zöldségeket, valamint béta-glükánt tartalmazó, kellemes ízű immunrendszer-erősítő koncentrátum. A készítmény a gyermekek fejlődését támogatja, erősíti az immunitást és segít a fertőzések leküzdésében.

A Manó Manna és a Manó Manna Mini gyümölcspüré egy béta-glükánt tartalmazó étrend-kiegészítő, amely több gyümölcsöt és zöldséget tartalmaz, mint a BioConnect Kids, és pürésebb, sűrűbb állagú az almarostnak köszönhetően. Fogyasztása elsősorban kisgyermekeknek ajánlott az immunrendszer támogatására.

>>> Kattintson ide az összes Organic Force termékünkhöz!

Bioconnect Kids szuperlekvár

Ez a készítmény egy immunrendszer-erősítő koncentrátum, amelyhez béta-glükánt is adtak az ellenőrzött biogazdaságból származó gyümölcsök és zöldségek mellé. A gyermekeknek készült étrend-kiegészítő íze nagyon finom, az állaga lekvárszerű, így a legkisebbek is szívesen fogyasztják minden nap. A szuperlekvár bio meggyet, bio céklát, bio vörös szőlőt, bio csicsókat tartalmaz. Egy üveg lekvár elkészítéséhez összesen 2 kg zöldséget és gyümölcsöt használnak fel.

A Bioconnect Kids rendkívül magas hatóanyag-tartalommal rendelkezik, mivel az összes felhasznált összetevőt alacsony hőmérsékleten, speciális eljárással dolgozzák fel. Ezért is nagyon erős antioxidáns hatású, magas flavonoid és polifenol tartalmú szuperkoncentrátum a készítmény. Fontos megjegyezni azt is, hogy a Bioconnect Kids kizárólag természetes összetevőket tartalmaz hozzáadott cukrok, tartósítószerek vagy színezékek nélkül.

A Bioconnect Kids szuperlekvár hatásai

A Bioconnect Kids hozzájárul a gyermekek normál fejlődéséhez és segít erősíteni immunrendszerüket, így jelentősen támogathatja a fertőzések elleni védekezést. A készítmény hozzájárul a zöldségek és gyümölcsök napi beviteléhez, vastartalmának köszönhetően a fizikai és szellemi aktivitás támogatásában, az agy és az idegrendszer normál fejlődésében játszik szerepet. Kifejezetten ajánlott gyermekének a Bioconnect Kids szuperlekvár fogyasztása, ha a gyermek immunitását szeretné erősíteni, ha a kicsi nem fogyaszt elegendő zöldséget és gyümölcsöt, közösségbe jár, ahol fogékonyabb a különböző fertőzésekre, vagy ha olyan tünetek jelentkeznek, mint a megfázás vagy a torokfájás.

Béta-glükán

A Bioconnect Kids szuperlekvár béta-glükánt tartalmaz, egy 100%-ban természetes anyagot, amelyet nagy tisztaságú, szabadalmaztatott élesztő sejtfalából vonnak ki. Az élesztőből származó béta-glükán bizonyítottan az egyik leghatékonyabb természetes immunsejt-stimuláló a világon. A béta-glükán jelentősen fokozhatja az immunrendszer működését, így komoly védelmet nyújthat a fertőző betegségek ellen. A béta-glükán aktiválja a gyermek fő védelmi vonalát, a veleszületett immunrendszert, ezért ha a gyermek folyamatosan fogyasztja, tartós és hatékony védelmet kaphat a vírusos és bakteriális fertőzések, valamint egyéb betegségek ellen.

In vitro vizsgálatok igazolták, hogy a béta-glükán javíthatja azon makrofágok hatékonyságát, amelyeknek legfontosabb feladata a szervezetbe kerülő kórokozók bekebelezése és elpusztítása. A béta-glükán fokozott készenlétbe helyezi az immunrendszert, lehetővé téve annak hatékonyabb működését. Ezenkívül a béta-glükánnak nincsenek ismert mellékhatásai, ami azt jelenti, hogy hosszú távú fogyasztása is biztonságos. A béta-glükán a bevételt követően 24-72 órán belül fejti ki hatását, ezért naponta ajánlott szedni. A béta-glükán által aktivált neutrofilek (a veleszületett immunrendszer sejtjei) legfeljebb 2 napig élnek.

A gyerekek immunrendszerét folyamatosan támadják a baktériumok, vírusok, paraziták és egyéb kórokozók, különösen a közösségbe kerülve, azaz ha a gyermek óvodába, iskolába jár. Béta-glükán nélkül a veleszületett, ősi immunrendszer sokkal kevésbé aktív, és nem képes hatékonyan leküzdeni az új és váratlan fertőzéseket. Ezért béta-glükán hiányában a gyermekek ellenálló képessége gyengébb és nem eléggé kiegyensúlyozott. A makrofágok és az immunrendszer egyéb sejtjei kulcsszerepet játszanak a béta-glükánok feldolgozásában, így a béta-glükánok bevétele után a szervezet védekezőképessége jelentősen megerősödik, ami hatékonyabb védekezést tesz lehetővé a fertőzések ellen, és a felépülés is gyorsabbá könnyebbé válik.

Támogassa gyermeke ellenálló képességét az Organic Force szuperlekvárok segítségével!

Kapcsolódó Organic Force késztímények:

Bioconnect Kids szuperlekvár, béta-glükán tartalmú BIO gyümölcs-zöldség koncentrátum gyerekeknek – 210g

Manó Manna elixír béta-glükánnal 3 éves kortól- 210g

Mini Manó Manna elixír béta-glükánnal 1 éves kortól – 210g

További cikkek Organic Force termékekről:

Egészítse ki kedvenc kávéját az Organic Force Coffee Collagen kávékollagén porral!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük