Erősítse gyermeke immunrendszerét és csontjait a JutaVit D3 vitamin 800NE KID eper ízű rágótablettával!

Erősítse gyermeke immunrendszerét és csontjait a JutaVit D3 vitamin 800NE KID eper ízű rágótablettával!

Erősítse gyermeke immunrendszerét és csontjait a JutaVit D3 vitamin 800NE KID eper ízű rágótablettával!

 

JutaVit D3 vitamin 800NE KID eper ízű rágótabletta D3 vitamint és csipkebogyó kivonatot tartalmaz. A D-vitamin nélkülözhetetlen az immunrendszer megfelelő működéséhez, és jelentősen fokozhatja a fertőzések elleni védekezést, mivel aktiválja a szerzett és a veleszületett immunitásban a sejtek funkcióját. A D-vitamint az orvosok is ajánlják megfázás, súlyos légúti fertőzések és egyéb fertőzések esetén. A D3-vitamin a vér normál kalciumszintjének fenntartását is támogatja, valamint segíti az egészséges csont- és izomműködést.

>>> Kattintson ide az összes JutaVit termékünkhöz!

A JutaVit D3 vitamin 800NE KID eper ízű rágótabletta

A készítmény ízletes rágótabletta formája könnyen fogyaszthatóvá teszi a gyermekek körében. A benne található csipkebogyó az immunrendszert erősítő C-vitamin egyik legjobb természetes forrása, ezért erősen ajánlott megfázás, influenza és egyéb fertőzések esetén. Kialakult betegségek esetén segíti a gyorsabb gyógyulást, erősíti a legyengült szervezetet. A D-vitamin hozzájárulhat a gyermekek idegrendszerének és kognitív funkcióinak normál fejlődéséhez, fokozza a fejlődő szervezet betegségekkel szembeni ellenálló képességét, valamint támogathatja csontfejlődést.

A D-vitamin egyensúlyba hozza szervezetünk kalciumháztartását, segíti a kalcium felszívódását és gátolja annak kiválasztását. Ezeknek a hatásoknak köszönhetően biztosítja a vér normál kalciumszintjét, azaz megfelelő mennyiségű kalciumot, amely a csontképződéshez szükséges. A D-vitamin fokozza a foszfor és a kalcium felszívódását, ami erősíti a csontokat és a fogakat, támogatja az ízületek normál működését és rugalmasságát.

A D-vitamin nélkülözhetetlen az immunrendszer megfelelő működéséhez, mert hiánya esetén beindul a szervezetben az a folyamat, amely jelentősen gyengíti az immunitást, megkönnyítve a betegségek kialakulását. Ma már az orvosok a D-vitamint is ajánlják megfázás, influenza, súlyosabb légúti és egyéb fertőzések esetén. A D-vitamin képes csökkenteni az oxidatív stressz negatív hatásait, egyúttal elnyomja a gyulladásos folyamatokat. Kórokozó észlelésekor a D-vitamin kulcsszerepet játszik a védekezésben azáltal, hogy a falósejteket a káros mikroorganizmusokhoz irányítja, reaktív szabad oxigén gyököket szabadít fel, és serkenti a nyiroksejtek osztódását. Fertőzés esetén a szervezet gyulladással reagál, de a D-vitamin csökkentheti a gyulladást okozó anyagok, köztük az interleukin 6 (IL-6) szintjét.

Az immunrendszer nemcsak a fertőző betegségek ellen véd, hanem megakadályozhatja a súlyosabb degeneratív betegségek kialakulását is. Ezért a D-vitamin segíthet megelőzni a súlyosabb betegségeket is, mint például a szív- vagy cukorbetegség. A szervezet alacsony D-vitamin szintje növelheti a csontritkulás kockázatát, és szív- és érrendszeri problémákhoz, autoimmun betegségekhez és daganatok kialakulásához vezethet.

Ma már köztudott, hogy a D-vitamin valójában egy hormon, hiszen kimutatták, hogy a szervezet szinte minden szövetére, így a pajzsmirigy, a hasnyálmirigy és a petefészkek működésére is hormonszerű hatást gyakorol.

Erősítse gyermeke szervezetét a JutaVit D3 vitamin 800NE KID eper ízű rágótablettával!

Kapcsolódó JutaVit készítmény:

JutaVit D3-vitamin 800NE KID eper ízű rágótabletta – 60db

További cikkek JutaVit termékekről:

Erősítse gyermeke immunrendszerét a JutaVit Kid C+D+ csipkebogyó kivonat narancsízű rágótablettával!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük