Fokozza a szellemi teljesítményt és aludjon jobban egyszerre! – Bemutatjuk a Nottevit Focus Sleep kapszulát!

Fokozza a szellemi teljesítményt és aludjon jobban egyszerre! – Bemutatjuk a Nottevit Focus Sleep kapszulát!

Fokozza a szellemi teljesítményt és aludjon jobban egyszerre! – Bemutatjuk a Nottevit Focus Sleep kapszulát!

 

A Nottevit Focus Sleep kapszula egyedülálló, kettős hatású termék, mely egyszerre segíti a pihentető alvást és a szellemi frissesség megőrzését. Különösen ajánlott 40 év felettiek számára, akik szeretnék hosszú távon fenntartani mentális képességeiket és memóriájukat. A kapszula standardizált macskagyökér, komló és golgotavirág kivonatot tartalmaz, melyek hozzájárulnak az esti stressz oldásához és a nyugodt alváshoz. A bakopa, ginkgo biloba és rózsagyökér kivonatok pedig támogatják az optimális vérkeringést, ezáltal segítve a normál agyi teljesítményt és memória fenntartását. A termék vegetáriánus és vegán étrendbe is beilleszthető.

>>> Kattintson ide az összes Nottevit termékünkhöz!

Nottevit Focus Sleep kapszula

A Nottevit Focus Sleep kapszula nem csak az idősebb korosztály számára nyújt előnyöket. Fiatalok számára is ideális, különösen azoknak, akiknek tanulmányaik vagy stresszes munkakörük miatt fontos a figyelem és a koncentráció. A kapszula szedése ajánlott azok számára is, akik esténként a stressz miatt nehezen tudnak elaludni, vagy éjszaka gyakran felébrednek. A kognitív funkciók, a gondolkodás és a memória fenntartása érdekében is kiváló választás.

Az alvás fontossága a kognitív funkciók megőrzésében

A rossz minőségű és kevés alvás számos problémát okozhat, beleértve a kognitív funkciók romlását, a tanulási képességek csökkenését és a memória gyengülését. Az alvás nélkülözhetetlen az agy számára, különösen a mély alvás fázisai, melyek során a memorizálási folyamatok aktívak. Az életkor előrehaladtával az alvás minősége romolhat, ami negatívan befolyásolhatja a tanulási képességeket és a memóriát. Ezért kiemelten fontos a megfelelő alvás biztosítása minden korosztály számára.

Az agyi vérkeringés fontossága

Az agyi vérkeringés karbantartása elengedhetetlen a mentális frissesség megőrzéséhez. Különösen a 40 év feletti korosztály és az ülő munkát végzők esetében fontos, hogy az agy megfelelő mennyiségű oxigént kapjon. Az elégtelen vérkeringés mentális kimerültséget, memóriazavarokat és ingerlékenységet okozhat, hosszú távon pedig hozzájárulhat az agy öregedéséhez.

A Nottevit Focus Sleep összetevői

A Nottevit Focus Sleep kapszula macskagyökér-, komló- és golgotavirág kivonatokat tartalmaz, melyek hozzájárulnak az esti stresszoldáshoz és a pihentető alváshoz anélkül, hogy hozzászokást okoznának. A ginkgo biloba, rózsagyökér és bakopa kivonatok fokozzák a vérkeringést, támogatva ezzel a normál agyi teljesítményt és a memória megőrzését. Emellett a kapszula háromféle B-vitamint is tartalmaz, melyek közül a B5-vitamin a normál mentális teljesítményhez, a B1- és B6-vitaminok pedig az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez és a normál pszichológiai funkciók fenntartásához járulnak hozzá.

Támogassa alvását és kognitív funkcióit egyszerre!

A Nottevit Focus Sleep kapszula összetevői segítségével egyszerre támogathatja a pihentető alvást és a kognitív funkciók megőrzését. Próbálja ki, és tapasztalja meg a kettős hatás előnyeit!

Kapcsolódó Nottevit készítmény:

További cikkek Nottevit termékekről:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük