Fokozza védekezőképességét, erősítse immunrendszerét Natur Tanya Fermentált Béta-Glükán kapszulával!

Fokozza védekezőképességét, erősítse immunrendszerét Natur Tanya Fermentált Béta-Glükán kapszulával!

Fokozza védekezőképességét, erősítse immunrendszerét Natur Tanya Fermentált Béta-Glükán kapszulával!

 

Natur Tanya Fermentált Béta-Glükán kapszula bejegyzett védjeggyel ellátott 1,3/1,6 béta-glükán készítmény, amelyet sörélesztő sejtfalából erjesztenek, és C-vitamint, szerves cinket és szelént is tartalmaz. A béta-glükán egy természetes poliszacharid, amely immunstimuláló tulajdonságokkal rendelkezik. Rendszeres fogyasztása jelentősen erősítheti az immunrendszert és növelheti a szervezet védekezőképességét a különböző betegségekkel szemben. Ez a készítmény sörélesztő béta-glükánt tartalmaz, amely vízben oldhatatlan, és a vízben oldódó formához képest nagyobb biológiai aktivitással rendelkezik.

Ez a készítmény 3 éves kortól alkalmas gyermekek számára, különösen ajánlott azoknak, akik támogatni szeretnék immunrendszerüket, valamint sportolóknak, vegánoknak, vegetáriánusoknak és időseknek. Ez a termék a fermentált béta-glükánon kívül C-vitamint, szerves cinket és szerves szelént is tartalmaz, amelyek jelentősen elősegíthetik az immunrendszer egészséges működését. A cink és a szelén fontos szerepet játszik a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében.

Natur Tanya Fermentált Béta-Glükán kapszula

Ez a termék bejegyzett védjegyű Goldcell® béta-glükánt tartalmaz, amelyet sörélesztő sejtfalából izolálnak. Megkülönböztetünk vízben oldódó és vízben oldhatatlan formákat. A Fermentált Béta-Glükán kapszula vízben oldhatatlan sörélesztő béta-glükánt tartalmaz, amely biológiailag aktívabb, mint a vízben oldható béta-glükán.

Az emberek általában nem képesek béta-glükán szintetizálására. A Natur Tanya fermentált béta-glükánok kiváló alternatívát jelentenek a külső forrásból történő béta-glükánok bevitelre. A Goldcell® a természetes sörélesztőből származó béta-glükán védjegye, amely magas koncentrációban (legalább 80%) fermentált béta-1,3-1,6-glükánt tartalmaz.

In vitro vizsgálatok megerősítették, hogy a β-glükán növelheti azon makrofágok aktivitását, a amelyek fő feladata a szervezetbe kerülő kórokozók bekebelezése és elpusztítása. A béta-glükánok immunstimuláló tulajdonságai nagyon hasznosak allergiás betegségek vagy bizonyos krónikus bőrgyulladások, köztük ekcéma esetén. A béta-glükán a bevételt követő 24-72 órán belül fejti ki hatását. Napi bevitele javasolt, mivel a béta-glükánok (a veleszületett immunrendszer kulcssejtjei) által aktivált neutrofilek legfeljebb 2 napig élnek. A béta-glükán fogyasztása hosszú távon is teljesen biztonságos, mivel nincs ismert mellékhatása.

A sörélesztő (Saccharomyces cerevisiae) által termelt béta-glükán egyensúlyba hozza a szervezet természetes védekezőképességét, segít felkészíteni az immunrendszert az egészségügyi kihívásokra, amikor a szervezet védekező mechanizmusai támogatásra szorulnak. A béta-glükán nagyon hatékonyan serkenti az immunrendszer működését, így kulcsszerepe lehet a különböző fertőző betegségek megelőzésében. A béta-glükán bevétele után jelentősen megnő a szervezet ellenálló képessége, így hatékonyabban előzhetjük meg a fertőzést, könnyebben és gyorsabban gyógyulunk. A béta-glükán fokozott készenlétbe helyezi az immunrendszert, hogy hatékonyabban tudja ellátni létfontosságú feladatait.

>>> Kattintson ide a többi Natur Tanya termékünkhöz!

Mikor és kinek ajánlott a Natur Tanya Fermentált Béta-Glükán kapszula?

  • gyakran betegeskedőknek
  • az immunrendszer működésének támogatására
  • megelőzési célból járványos időszakokban
  • krónikus betegségben szenvedőknek
  • ismétlődő fertőzések esetén
  • krónikus stresszben élőknek
  • betegség vagy műtét utáni gyógyulás támogatására

Erősítse immunrendszerét és fokozza szervezete védekezőképességét a Natur Tanya Fermentált Béta-Glükán kapszulával!

Kapcsolódó Natur Tanya készítmények:

Natur Tanya Fermentált Béta-Glükán kapszula – 30db

További cikkek Natur Tanya termékekről:

Támogassa a porcok egészségét és lépjen fel a porckopás ellen a Natur Tanya Szerves Új-Zélandi Zöldkagyló kapszulával!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük