Győzze le a herpeszt lizinnel! – Bemutatjuk a Natures Aid L-Lysine (Lizin) tablettát

Győzze le a herpeszt lizinnel! – Bemutatjuk a Natures Aid L-Lysine (Lizin) tablettát

Győzze le a herpeszt lizinnel! – Bemutatjuk a Natures Aid L-Lysine (Lizin) tablettát

 

Natures Aid L-Lysine (Lizin) tabletta egy különleges étrend-kiegészítő, amely tablettánként 1000 mg L-lizint tartalmaz. A termék mesterséges aromáktól, színezékektől, élesztőtől, gluténtől, laktóztól, búzától, keményítőtől, sótól és dióféléktől mentes. A lizin egy esszenciális aminosav, amely jelentős immunerősítő és vírusellenes hatással bír, valamint fontos szerepet játszik a csontok és bőr kollagéntermelésében. Rendszeres fogyasztásával megelőzhető és kezelhető lehet a herpesz. Emellett elősegíti a kalcium beépülését a csontokba, valamint az ízületek és inak erősítését támogatja.

>>> Kattintson ide az összes Natures Aid termékünkhöz!

Natures Aid L-Lysine (Lizin) tabletta

A lizin szerepe és hatásai

A lizin az egyik esszenciális aminosav a 9 közül, amelyet a szervezetünk nem képes önállóan előállítani, így külső forrásból kell pótolnunk. Általános immunerősítő hatása mellett különösen hatékonyan küzd a vírusok ellen. Hozzájárul a csontok erősítéséhez, a kalciumfelvételhez, az érrendszer karbantartásához és a kollagénszintézishez. Emellett a torokfájással kezdődő megfázásos tünetek kezelésében is hatékony lehet, ha az első tünetek jelentkezésekor elkezdjük szedni. A lizin kiemelkedően hasznos lehet a vírusok elleni védekezésben, különösen a herpeszvírusok elleni harcban, de bármilyen más vírusfertőzés esetén is alkalmazható kiegészítő kezelésként.

A lizin szerepe a regenerációban és a sportban

A lizin részt vesz az izomfehérje képződésében, így segíti a sérülések és műtétek utáni regenerációt. Sportolók számára is ajánlott, mivel elősegíti az izomfehérje képződését és az izomsérülések utáni felépülést. A lizin hiánya enerváltságot, erőtlenséget, vérszegénységet, romló koncentrálóképességet és ingerlékenységet okozhat, valamint fogékonyabbá tehet a vírusfertőzésekre.

A lizin fontossága a fehérjeszintézisben

A lizin fontos szerepet játszik bizonyos hormonok, enzimek és ellenanyagok termelésében, a szövetek regenerálódásában és a növekedésben. Nélkülözhetetlen a gyermekek normál növekedéséhez és a felnőttek nitrogénegyensúlyának fenntartásához, valamint segíti a kalcium beépüléséhez a csontokba. A legújabb kutatások szerint a kalcium, a D-vitamin és a foszfor mellett a lizin pótlása is elengedhetetlen a csontritkulás megelőzésében és kezelésében.

A lizin és a kollagénszintézis

A lizin fontos szerepet játszik a kollagén termelésében és a kötőszövetek egészségének fenntartásában, így segít megőrizni az artériák rugalmasságát és erősségét. Egyes kutatások szerint a lizin képes meggátolni a lipoproteinek lerakódását az érfalakon, ezáltal védve az erek egészségét. Továbbá hozzájárulhat a vérzsírszint csökkentéséhez is. A lizin az L-karnitin előanyaga, amely fontos szerepet játszik a szív- és izomfunkciók támogatásában.

Mikor érdemes lizint fogyasztani?

  • az immunrendszer támogatására
  • herpeszvírus megelőzésére és kezelésére
  • az erek egészségének megőrzésére
  • májfoltok és bőrfoltok halványítására
  • a természetes kollagénképződés serkentésére
  • izomfájdalmak és görcsök enyhítésére
  • törékeny csontok és csontritkulás esetén

Növelje lizinbevitelét!

Érdemes fokozni a lizinbevitelt vegetáriánus étrend esetén, illetve azok számára, akik gyakran küzdenek herpeszfertőzéssel vagy vírusos betegségekkel. Támogassa immunrendszerét és lépjen fel a herpesz ellen a Natures Aid L-Lysine (Lizin) tabletta segítségével!

Kapcsolódó Natures Aid készítmény:

További cikkek Natures Aid termékekről:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük