Lassítsa az öregedést, védje szív- és érrendszerét a Jutavit Koenzim Q10 100mg + E-vitamin kapszulával!

Lassítsa az öregedést, védje szív- és érrendszerét a Jutavit Koenzim Q10 100mg + E-vitamin kapszulával!

Lassítsa az öregedést, védje szív- és érrendszerét a Jutavit Koenzim Q10 100mg + E-vitamin kapszulával!

 

JutaVit Koenzim Q10 100mg + E-vitamin kapszula fogyasztása különösen ajánlott időskorúaknak, továbbá amikor a szervezetnek fokozott energiára van szüksége, valamint jelentős fizikai és szellemi megterhelés esetén. Ez a készítmény tartós fáradtság, koncentrációs nehézségek, általános gyengeség, legyengült immunrendszer, szapora szívverés, szívritmuszavar, vérnyomás-ingadozás vagy magas vérnyomás, korai érelmeszesedés, stresszes életmód, alvászavarok, gyakori légszomj, ismétlődő gyulladások, fertőzések és májműködési zavar esetén lehet kedvező hatású.

Jutavit Koenzim Q10 100mg + E-vitamin kapszula

A Q10 koenzim egy vitaminszerű anyag, amelyet a szervezet 30-35 éves korig képes megfelelő mennyiségben előállítani, de utána jelentősen csökken a szintje, ezért a rendszeres pótlás elengedhetetlen. A Q10 koenzim a mitokondriumok (a sejt energiaközpontjai) nélkülözhetetlen összetevője, és kritikus a szervezet energiatermelési (ATP-termelés) folyamatában. A Q10 fő feladata, hogy tápanyagokból biztosítsa a szervezet összes sejtjének energiaellátását és normális működését. Minél nagyobb a Q10 mennyisége a sejtekben, annál több energiát képesek termelni.

Ha a Q10 szintje nem elegendő, a szervezetben energiahiány alakulhat ki, ami a sejtek működésének megzavarását vagy akár teljesen leállását is okozhatja. A Q10 koenzim csökkent szintje jelentősen növeli a szív- és érrendszeri betegségek és a magas vérnyomás kockázatát. A Q10 rendszeres pótlása erősítheti a szívizomzatot, javíthatja az érfalak működését, és nagymértékben csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát. Szívinfarktus, érelmeszesedés és magas vérnyomás ellen is védhet, valamint képes lehet a magas vérnyomás és a szívgyógyszerek káros mellékhatásait kivédeni. Az öregedéssel járó Q10-szint csökkenése maga is szívizom-károsodáshoz vezethet, amely a Q10 koenzim pótlásával rövid időn belül visszafordítható.

>>> Kattintson ide az összes JutaVit termékünkhöz!

A Q10 koenzim hatásai

  • megelőzheti a szív- és érrendszeri betegségeket (főleg a szívelégtelenséget), és javíthatja a meglévő problémákat is
  • erős antioxidáns hatással bír
  • megakadályozza az LDL-koleszterin oxidációját
  • csökkentheti a felépülési időt, mivel részt vesz az ATP-termelésben
  • segít a krónikus fáradtság szindróma tüneteinek enyhítésében

Az életkor előrehaladtával a szervezet egyre kevesebb Q10-et képes előállítani, így Q10 pótlásával segíthetünk csökkenteni az életkorral összefüggő problémák és a degeneratív elváltozások kockázatát.

A Q10 koenzim az immunrendszer erősítésére is szolgál, mivel az immunsejteknek rendkívül nagy energiaigényük van, a Q10 pedig növeli energiatermelésüket. A Q10 az emberi szervezet energiaellátását segít biztosítani.

Q10-hiány

Ha a szívizom nem jut elegendő Q10 koenzimhez, akkor nem tudja megfelelően ellátni létfontosságú funkcióit. Ma már számos vizsgálati eredmény alátámasztja, hogy szinte minden szívelégtelenséggel vagy szívritmuszavarral diagnosztizált betegnél egyértelműen kimutatták a CQ10 koenzim hiányát. A Q10 koenzim meglepően erős antioxidáns is. Az E-vitaminnal együtt hatékonyabban semlegesíti a sejtkárosító szabadgyököket, jelentősen lassítja az öregedési folyamatokat és gátolja a kóros sejtburjánzást, ezáltal csökkenti a degeneratív betegségek kockázatát.

Sportolóknak különösen ajánlott

A Q10 rendszeres fogyasztása különösen ajánlott hétköznapi sportolóknak, hiszen a legújabb kutatási eredmények bebizonyították, hogy a nagy állóképességet és erőfeszítést igénylő sportágak jelentősen gyengíthetik az immunrendszert. Emellett a sportolóknak azért is ajánlott a Q10 pótlása, mivel segíti az izmokat, pozitívan hat az agyműködésre, és jelentősen megfiatalíthatja a szervezetet.

Lassítsa az öregedési folyamatokat és támogassa szív- és érrendszerét a Jutavit Koenzim Q10 100mg + E-vitamin kapszulával!

Kapcsolódó JutaVit készítmény:

Jutavit Koenzim Q10 100mg + E-vitamin kapszula – 40db

További cikkek JutaVit termékekről:

Erősítse gyermeke immunrendszerét a JutaVit Kid C+D+ csipkebogyó kivonat narancsízű rágótablettával!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük