Multivitaminok gyermekeknek és tizenéveseknek a Vitakingtől!

Multivitaminok gyermekeknek és tizenéveseknek a Vitakingtől!

Multivitaminok gyermekeknek és tizenéveseknek a Vitakingtől!

 

A kifejezetten 4-6 éves gyermekek számára készült Vitaking Gyerek Multivitamin rágótabletta ízletes, meggy ízű. 17 fontos vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, amelyek tökéletesen egyensúlya biztosítja a gyermekek optimális vitaminellátását. A Mega Vitamin for Teens multivitamin a tinédzsereknek készült, és 26 értékes összetevőt tartalmaz a tizenévesek szervezetének szükséges mennyiségben. A Multi Teens Profi vitamincsomag minden fontos vitamint, ásványi anyagot és egyéb tápanyagot tartalmaz, amelyekkel célszerű egy tinédzser napi étrendjét kiegészíteni.

Vitaking Gyerek Multivitamin meggyes rágótabletta

Ez a készítmény a 4-6 éves korosztály számára alkalmas, a benne található vitaminokkal és ásványi anyagokkal segíti a szervezet normál működésének fenntartását, az immunrendszer erősítését és a betegségek hatékonyabb megelőzését.

A Vitaking Gyerek Multivitamin meggyes rágótabletták kifejezetten 4-6 éves gyermekek számára készültek. A legkisebb gyerekek is szívesen fogyasztják szuper finom meggyes ízüknek köszönhetően. Ez a termék a gyermekek testi szükségleteinek megfelelően készült. Minden tabletta 17 fontos vitamint (A, B, C, D, E vitamin), ásványi anyagokat és nyomelemeket (vas, jód, cink, kalcium, réz) tartalmaz ideális mennyiségben és arányban, amely biztosítja a kicsi szervezetének optimális vitaminellátását. A gyermekeknek szánt rágható multivitaminok nem tartalmaznak mesterséges színezéket vagy tartósítószert.

Mikor javasolt a Vitaking Gyerek Multivitamin meggyes rágótabletta?

  • a gyermekek immunrendszerének támogatására
  • a 4-6 éves gyermekek vitaminellátásának biztosítására
  • a gyermekek egészségének támogatására
  • a gyermekek egészséges életmódra szoktatására

>>> Nézzen körül a többi Vitaking termékünk között is!

Vitaking Mega Vitamin for Teens tabletta

Ez a készítmény kifejezetten tinédzserek számára készült, és 26 értékes hatóanyagot tartalmaz. A vitaminokon és ásványi anyagokon kívül citrus bioflavonoidok, kolin és MCT olaj is található benne.

A tinédzserek szervezete még fejlődik, de életmódjuk gyakran kevésbé egészséges, például általában nem fogyasztanak elegendő zöldséget és gyümölcsöt. A Vitaking MEGA VITAMINS for Teens 26 értékes hatóanyagot tartalmaz. Ezek közé tartoznak az immunrendszer erősítését, a szervezet méregtelenítését, valamint a fizikai és szellemi teljesítmény javítását szolgáló vitaminok és ásványi anyagok.

A készítményben található citrusfélék bioflavonoidjai erős antioxidáns hatásúak, és megvédhetik a sejteket az oxidatív károsodástól, ezáltal hatékonyabban megelőzhetik a különféle betegségeket. A kolin jelentősen javítja az agyműködést, támogatja az izomműködést és javítja az állóképességet. Az MCT olaj üzemanyagként szolgál a szervezet számára, mert gyors energiát biztosít, és nem raktározódik el a zsírszövetekben.

Mikor és kinek javasolt a Vitaking Mega Vitamin for Teens tabletta?

  • az immunrendszer erősítésére
  • tiniknek
  • zöldség- és gyümölcsszegény étrend esetén
  • nátha- és influenzaszezonban
  • ősztől tavaszig a vitaminraktárak feltöltésére

Vitaking Multi Teens Profi vitamincsomag

Ez az egyedülálló készítmény 6-14 éves iskolások napi fogyasztására alkalmas. Minden fontos vitamint, ásványi anyagot és egyéb tápanyagot tartalmaz, és a fejlődő korosztályok napi étrendjének kiegészítésére ajánlott. Rendszeres használatával a szervezet minden szükséges vitaminhoz és ásványi anyaghoz jut, így a szervezet funkciói kiegyensúlyozottabbá válhatnak, és megerősödhet az immunrendszer, növelve ezáltal a betegségekkel szembeni ellenálló képességet. A Multi Teens Profi vitamin csomag összesen 31 összetevőt tartalmaz, köztük vitaminokat, ásványi anyagokat, Omega-3 zsírsavakat, áfonyakivonatot, tőzegáfonya koncentrátumot és inozitolt.

Támogassa gyermeke egészségét a Vitaking gyermekvitaminokkal!

Kapcsolódó Vitaking készítmény:

Vitaking Gyerek Multivitamin meggyes rágótabletta – 90db

Vitaking Mega Vitamin for Teens – 90db

Vitaking Multi Teens Profi vitamin csomag – 30db

További cikkek Vitaking termékekről:

A bélflóra támogatására a Vitaking Flora Pro rágótablettát ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük