Tartsa fenn szervezete bakteriális egyensúlyát a Protexin probiotikus készítményeivel!

Tartsa fenn szervezete bakteriális egyensúlyát a Protexin probiotikus készítményeivel!

Tartsa fenn szervezete bakteriális egyensúlyát a Protexin probiotikus készítményeivel!

 

A Protexin számos probiotikus készítményt kínál gyermekek, felnőttek és idősek számára. Termékkínálatukban ezen kívül megtalálhatóak a károsodott bélflóra, a gyomor-bélrendszer zavaraihoz kapcsolódó gasztrointesztinális betegségek (pl. IBS) kezelésére ajánlott termékek, valamint a kifejezetten a hüvelyflóra helyreállítására kifejlesztett hüvelykapszulák is. A probiotikumok mindenkinek ajánlottak rendszeresen vagy kúraszerűen, de különösen az antibiotikumos kezelés alatt és után a hasmenés, gázképződés megelőzésére, valamint a legyengült immunrendszer erősítésére.

Protexin Balance

A Protexin Balance felnőttek és 12 év feletti gyermekek károsodott bélflórájának kezelésére ajánlott termék. A készítmény gyógynövényes kapszulái 7 féle humán eredetű probiotikus törzset tartalmaznak élő baktériumcsírák formájában, savvédő köpenyben. Emiatt ezeknek a baktériumoknak a nagy része képes átjutni a gyomor savas közegén, így biztosítva, hogy a telepképzéshez szükséges elegendő mennyiségű élő baktériumcsíra elérje a vastagbelet. A termékben található prebiotikumok (frukto-oligoszacharidok) tovább fokozzák kiváló kolonizációs képességét.

Protexin Restore Baby por

A Protexin Restore por csecsemők és kisgyermekek (0-3 éves korig) károsodott bélflórájának kezelésére ajánlott, mint kúraszerű bélflóra-regeneráló kezelés. Ez a készítmény 7 fajta humán eredetű probiotikus törzset, 99% fruktooligoszacharidot tartalmaz prebiotikumként, és grammonként (tasakonként) legalább 1 milliárd savvédő köpennyel ellátott baktériumcsírát. Hatását szakirodalmi adatok igazolják.

Használata különösen ajánlott antibiotikumos kezelés alatt és után a hasmenés, gázképződés megelőzésére, valamint a legyengült immunrendszer erősítésére (klímaváltozás, utazás, egyéb stresszhelyzetek miatt). A Protexin Restore-ban található prebiotikum (frukto-oligoszacharid) fokozza kiváló kolonizációs képességeit, és a napi kezelés alacsony költsége ideálissá teszi a csecsemők és kisgyermekek bélflórájának helyreállítására bármilyen antibiotikumos kezelés mellett.

Protexin Candid Plus

Ez a termék kifejezetten felnőttek és 12 év feletti gyermekek számára kifejlesztett komplex probiotikum készítmény, mely a probiotikumok és prebiotikumok mellett grapefruitmag kivonatot és fokhagyma koncentrátumot is tartalmaz. A grapefruitmag kivonatában található bioflavonoidok csökkenthetik a kórokozók, különösen a gombák aktivitását. A fokhagyma baktériumok, vírusok és gombák ellen is hatásos, és jótékony hatással lehet a szív- és érrendszer egészségére is.

A Protexin Candid Plus segít az egészséges bélflóra helyreállításában és fenntartásában. A Protexin Candid Plus 7 féle hasznos humán eredetű baktériumtörzset és szaporodásukat elősegítő prebiotikumot (fruktooligoszacharid) is tartalmaz. A baktériumok a savvédő köpenynek köszönhetően képesek átjutni a gyomor savas közegén, így a bevitt baktériumok nagy arányban élve jutnak el a vastagbélbe, ahol képesek megtapadni és szaporodni, és hatásuk hosszan tartó és egymást támogató.

Protexin Gynophilus hüvelykapszula

Ez a készítmény természetesen állítja helyre és fenntartja a hüvelyflórát, ezáltal csökkenti a hüvelyi viszketést és irritációt, csökkenti a rendellenes hüvelyi folyást, és minimálisra csökkenti a kiújulás esélyét. A Protexin Gynophilus kapszulák a természetes Döderlein flóra egyik tagját, az Lcr Regenerans® Lactobacillus casei élő probiotikus tejsavbaktériumot tartalmazzák, biztosítva az egészséges hüvelyflóra megőrzését és regenerálódását. Ez a termék különösen ajánlott rendellenes hüvelyváladék, viszketés, kellemetlen szag, égés, perineális diszkomfortérzés és irritáció esetén.

Protexin BS Florea

Ez a termék ajánlott a bélflóra egyensúlyának helyreállítására károsodott bélflóra esetén, valamint funkcionális gyomor-bélrendszeri rendellenességek esetén. A Protexin IBS Florea kapszula Lactobacillus rhamnosus LCR 35R baktériumtörzset tartalmaz, amely segít helyreállítani a bélflóra egyensúlyát, és különösen ajánlott funkcionális gyomor-bélrendszeri rendellenességek esetén. A készítményben lévő hatóanyagok képesek fenntartani a bélcsatorna mikrobiológiai egyensúlyát. Hasznos puffadás, hasmenés esetén, valamint a legyengült immunrendszer erősítésére.

Támogassa szervezete bakteriális egyensúlyát a Protexin probiotikus készítményeivel!

Kapcsolódó Protexin készítmények:

Protexin Balance kapszula – 60db

Protexin Restore Baby por – 16db

Protexin Candid Plus kapszula – 60db

Protexin Gynophilus hüvelykapszula – 14db

Protexin BS Florea kapszula – 30db

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük