1x1 Vitamin MultiKid Jelly málna ízű gumivitamin - 90db
1x1 Vitamin MultiKid Jelly málna ízű gumivitamin - 90db
2.691 Ft
Akció!

1×1 Vitamin MultiKid Jelly málna ízű gumivitamin – 90db

2.691 Ft

A multivitamin hozzájárulhat az immunrendszer normál működéséhez, az egészséges csontozat, fogazat és az izomfunkciók fenntartásához, a haj, bőr és köröm szépségének megtartásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Készleten

Cikkszám: 112221 Kategóriák: , Címkék: , , , , , Gyártó:

Kérd a rendelésed FoxPost Csomagutomatába! Most csak 590,- Ft

1×1 Vitamin MultiKid Jelly málna ízű gumivitamin

A Jelly Beans vitaminokat és ásványianyagokat tartalmazó málna ízű étrend-kiegészítő gumivitamin 12 féle aktív összetevővel.

Multivitamin

A multivitamin rendszeres szedésével a szervezet hozzájut minden alapvető vitaminhoz és ásványi anyaghoz, ezáltal a szervezet működése kiegyensúlyozottabbá válhat, az immunrendszer erősödhet, így a betegségekkel szemben is ellenállóbbá válhat. A vitaminok kiemelt szerepet játszanak az egészség megőrzésében, viszont fontos a szervezetünkbe kerülő vitaminok egymáshoz viszonyított aránya, emiatt leginkább a multivitamin készítményeket érdemes előnyben részesíteni. A multivitamin készítmények erősségüktől függetlenül többnyire megfelelő arányokban tartalmazzák a különböző vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, vagy akár még gyógynövényeket és aminosavakat is. A hatóanyagok komplex bevitele elősegíti a különböző vitaminok és ásványi anyagok jobb felszívódását, amelyek egymással kölcsönhatásba lépve nagyobb hatásfokban tudnak hasznosulni a szervezetben.

Innovatív, egyedi termékforma.

  • A cink, a D3-, B6-, B12 és C-vitamin, valamint a folsav hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
  • A C- és az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Adagolás:

3 éves kortól napi 3db gumivitamin fogyasztása javasolt.

További információk

gyarto

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről

Kosár