Törzsvásárlói hűségpont és kuponrendszer

Webáruházunkban a regisztráció nem kötelező, rendelését regisztráció nélkül is elküldheti.
A Törzsvásárlói hűségpont és kuponrendszerben való részvétel viszont csak regisztrációval lehetséges.

 

Most az első vásárlására is -10% kedvezményt biztosítunk!

Éljen a 10% kedvezménnyel és az e-mailben kiküldött kuponkódot a vásárlás végén váltsa be!

A regisztráció után a rendszerünk azonnal e-mailben egy kuponkódot küld Önnek, amely kupon -10% kedvezményre jogosítja. A -10% kedvezmény kizárólag az e-mailben kiküldött kuponkód érvényesítésével érhető el, a kupon utólagosan érvényesítésére nincs lehetőség. A kuponkódot a Kosár vagy a Pénztár oldalon kell a “Kuponkód” mezőbe beírni és a “Kupon alkalmazása gombra klikkelni.

A kupon csak új regisztrált vásárlók számára érhető el, és csak a regisztráció napján váltható be!

Legyen regisztrált vásárlólónk és most az első rendelésére is -10% kedvezményt biztosítunk!

Regisztráljon és élvezze az állandó -10% kedvezményt a lenti törzsvásárlói pontrendszerben!

 

Gyűjtse a pontokat és fizessen kevesebbet!

Webáruházunkban automatikus komplex hűségpont és kuponrendszer működik!

Minden regisztrált visszatérő vásárlónknak -10% kedvezményt biztosítunk online pontrendszer formájában.

Példaként, 10.000 Ft vásárlás után 1.000 pont kerül jóváírásra az egyenlegén, amely 1.000 Ft kedvezményt jelent. A kapott pontok a következő vásárlások alkalmával bármikor felhasználhatóak, és minden vásárlás után újabb pontok kerülnek jóváírásra:

  • 1.000 Ft értékű rendeléshez 100 Ft értékű pont, amely így 10% kedvezmény
  • 10.000 Ft értékű rendeléshez 1.000 Ft értékű pont, amely így 10% kedvezmény
  • 20.000 Ft értékű rendeléshez 2.000 Ft értékű pont amely így 10% kedvezmény
  • 30.000 Ft értékű rendeléshez 3.000 Ft értékű pont, amely így 10% kedvezmény
  • és így tovább…

 

Jóváírás folyamata

A Törzsvásárlói pontrendszerben való részvételhez regisztráció szükséges. Regisztráció és bejelentkezés után minden terméknél láthatja, hogy az adott termék megvásárlásával mennyit pont kerül jóváírásra az egyenlegén. Amennyiben bejelentkezés nélkül küldi el a rendelését, a pontok nem kerülnek jóváírásra.

A Kosár és Pénztár oldalakon rendszerünk kiírja, hogy mennyi pont kerül jóváírásra az aktuális rendelés elküldésével, ill. mennyi pontot tud beváltani az egyenlegéről. A Fiókom oldalán Törzsvásárlói Pontok menüpontjában ellenőrizheti a törzsvásárlói pontjainak az aktuális egyenlegét, a jóváírások és a beváltások részleteit.

Az elküldött rendelések után járó pontok jóváírása a rendelés állapotának teljesített státuszra való átállításakor kerül rögzítésre. A pontok jóváírása és felhasználása csak az interneten leadott rendelések alkalmával lehetséges.

 

Extra pontok és kuponok

Születésnap

A regisztráció során megadhatja a születési dátumát is, ez ugyan nem kötelező, de születésnapján ajándék kuponnal lepjük meg Önt. 🙂

Kedvencek, kívánságlista

Tegye a Kedvencek közé az Ön által kedvelt, megvásárolni kívánt termékeket, mert rendszeresen extra kuponokat küldünk a kívánságlistákon szereplő legnépszerűbb termékekre, amellyel kedvezményesen rendelheti meg kedvenc termékét. Ezeket a kuponokat viszont csak azok a Vásárlók kapják meg, akiknek az adott termék a kedvencei között van, vagyis a kívánságlistáján szerepel, ezért javasoljuk, hogy tegye az összes kedvenc termékét kívánságlistájára!

 

Beváltási értékhatár

A törzsvásárlói pontok beváltása legalább 5.000 Ft értékű kosár tartalom esetén lehetséges, ez a kosárérték alatt a program nem kínálja fel a pontbeváltási lehetőséget.

 

Lejárat

A törzsvásárlói pontok lejárata 90 nap, azaz 3 hónapon belül a pontjait fel kell használnia, ezt követően a pontok törlődnek.

A pontok lejárata előtt 7 nappal rendszerünk emlékeztető értesítést küld, hogy pontjai lejárnak, váltsa be őket! A pontok kiadásának és beváltásának a történetét Fiókjába bejelentkezve a Törzsvásárlói pontjaim menüpontban láthatja.

A kuponok érvényessége minden esetben a kupon értesítő levélben szerepel, a kuponok a megjelölt napig érvényesek, ezt követően törlődnek. A kuponok lejáratáról újabb emlékeztető értesítést nem küld rendszerünk.

 

Értesítő e-mailek

Törzsvásárlói hűségpont és kuponrendszer értesítő levelei tranzakciós értesítő levelek, és nem hírlevelek. Ezek a tranzakciós értesítések szerves részét képezik a regisztrált vásárlók tájékoztatásának, mint akár a rendelés visszaigazoló levél vagy a jelszó visszaállító levél. Amennyiben törzsvásárlói hűségpont és kuponrendszer automatikus értesítő leveleit nem kívánja megkapni, kérje regisztrációjának törlését, amellyel egyben lemond minden kedvezményről. Webárházunkban regisztráció nélkül is lehetséges a vásárlás, vendég vásárlóként, kedvezmények nélkül.

  • A törzsvásárlói pontrendszer 2021. július 6. 16.00 órakor lépett életbe, visszamenőlegesen nem érvényes, és csak regisztrált vásárlók részére érhető el.
  • 2021. augusztus 24. nappal a törzsvásárlói pontrendszer funkciói ajándék kuponokkal bővültek, ennek köszönhetően “Törzsvásárlói hűségpont és kuponrendszer” néven működik tovább.

 

Gyűjtse a pontokat, és éljen a kupon kedvezményekkel!
Köszönjük vásárlását!