INFORMÁCIÓK

Üdvözöljük a VitaminBolt.net webáruházában, ahol egyszerűen, gyorsan és kedvező áron vásárolhat vitaminokat, gyógynövényeket, kollagén, hialuronsav és fehérje készítményeket.

KAPCSOLAT

Kapcsolat

Információs oldalaink

Adatvédelem

Adatkezelési tájékoztató

  • Webáruházunkban a regisztráció nem kötelező, rendelését regisztráció nélkül is elküldheti.
  • A törzsvásárlói pontrendszerben való részvétel csak regisztrációval lehetséges.
  • Az inaktív, megrendelés nélküli regisztrációk 1 év után törlésre kerülnek.
  • A megrendelések adatait 3 hónapig tároljuk, utána törlésre kerülnek.

Számunkra fontos az Ön személyes adatainak védelme!

eszamla

E-számlát állítunk ki

A rendelési adatok megadása során kérjük, ügyeljen az e-mail cím pontos megadására, mert erre a címre kerül kiküldésre a rendelés visszaigazolása, a kiszállítási értesítés, és a rendelésről elektronikus számlát állítunk ki, amely szintén erre az e-mail címre kerül kiküldésre.

Amennyiben a csomag átvételéig nem érkezik meg Önhöz az elektronikus számla értesítő levele, kérjük, jelezze Ügyfélszolgálatunknak és újra kiküldjük a számlát.

Digitális aláírás és időbélyeg eIDAS szerinti minősített szolgáltatónk a Microsec Zrt.

Biztonságos levélküldés, garantált kézbesítés

Biztonságos levélküldés, garantált kézbesítés

Az Önnek küldött visszaigazoló, értesítős és e-számla leveleket TSL (Transport Layer Security) titkosítással küldjük. A TLS titkosítás lehetővé teszi a biztonságos kommunikációt, elhárítva a lehallgathatóságot és az esetleges hamisítást.

A Google, Yahoo és Microsoft új spam ellenes követelményeinek megfelelően rendszereink SPF, DKIM és DMARC hitelesítéssel rendelkeznek, amely így garantálja leveleink 100%-os spam mentes kézbesítését Önnek.

A biztonságos levélküldéshez és a garantált kézbesítéshez a legmegbízhatóbb nemzetközi szolgáltatók szolgáltatásait vesszük igénybe, mint a Mailtrap, MailerSend és a Mandrill.