Kedvezmények

Törzsvásárlói pontrendszer

Minden regisztrált vásárlónknak 10% kedvezményt biztosítunk pontrendszer formájában.

 

 

10% törzsvásárlói kedvezmény a legtöbb termékre!

A lentebb található kivételeken kívül minden termék megvásárlása esetén 10% kedvezményt írunk jóvá pontegyenlegén. Példaként, 10.000 Ft vásárlás után 1.000 pont kerül jóváírásra az egyenlegén, amely 1.000 Ft kedvezményt jelent. A kapott pontok a következő vásárlások alkalmával bármikor felhasználhatóak, és minden vásárlás után újabb pontok kerülnek jóváírásra.

 

Akciók, Kiárusítás, Árcsökkentés

Árcsökkentésben szereplő és Akciós termékek esetén a pontjóváírás nem érhető el, vásárlásuk esetén nem kerül pont jóváírásra.

 

Pontjóváírás folyamata

Webáruházunkban a regisztráció nem kötelező, rendelését regisztráció nélkül is elküldheti, de a Törzsvásárlói pontrendszerben való részvételhez regisztráció szükséges. Regisztráció és bejelentkezés után minden terméknél láthatja, hogy az adott termék megvásárlásával mennyit pont kerül jóváírásra az egyenlegén. Amennyiben bejelentkezés nélkül küldi el a rendelését, a pontok nem kerülnek jóváírásra.

A Kosár és Pénztár oldalakon rendszerünk kiírja, hogy mennyi pont kerül jóváírásra az aktuális rendelés elküldésével, ill. mennyi pontot tud beváltani az egyenlegéről. A Fiókom oldalán Törzsvásárlói Pontok menüpontjában ellenőrizheti a törzsvásárlói pontjainak az aktuális egyenlegét, a jóváírások és a beváltások részleteit.

pontbeváltás NEM automatikus, a Pénztárban Önnek kell érvényesíteni a beváltást, amennyi pontot be szeretne váltani!

A rendelés alapján járó pontok jóváírása, a számla kiállítását követően, a rendelés Teljesített státuszra való átállításakor kerül rögzítésre. A pontok jóváírása és felhasználása csak az interneten leadott rendelések alkalmával lehetséges.

 

Lejárat

A törzsvásárlói pontok lejárata 180 nap, azaz 6 hónapon belül a pontjait fel kell használnia, ezt követően a pontok törlődnek. Lejárat előtt 30 nappal emlékeztető email-t küldünk a pontok lejáratáról.

 

Értesítő e-mailek

Törzsvásárlói hűségpont és kuponrendszer értesítő levelei tranzakciós értesítő levelek, és nem hírlevelek. Ezek a tranzakciós értesítések szerves részét képezik a regisztrált vásárlók tájékoztatásának, mint akár a rendelés visszaigazoló levél vagy a jelszó visszaállító levél. Amennyiben törzsvásárlói hűségpont és kuponrendszer automatikus értesítő leveleit nem kívánja megkapni, kérje regisztrációjának törlését, amellyel egyben lemond minden kedvezményről. Webárházunkban regisztráció nélkül is lehetséges a vásárlás, vendég vásárlóként, kedvezmények nélkül.

Gyűjtse a pontokat, és éljen a kupon kedvezményekkel!
Köszönjük vásárlását!

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÁS

Webáruházunkban a regisztráció nem kötelező, rendelését regisztráció nélkül is elküldheti.
A törzsvásárlói pontrendszerben való részvétel csak regisztrációval lehetséges.
A törzsvásárlói pontok lejárata 180 nap, ezt követően a pontok törlődnek.
Az inaktív, megrendelés nélküli regisztrációk 1 év után törlésre kerülnek.
A megrendelések adatait 3 hónapig tároljuk, utána törlésre kerülnek.
Számunkra fontos az Ön személyes adatainak védelme!

15% Pontjóváírás a VitaminBolt.hu webáruházban!

VitaminBolt.hu webáruház

15% Pontjóváírás minden* termékre - VitaminBolt.hu webáruház