Kedvezmények

Törzsvásárlói pontrendszer

Webáruházunkban a regisztráció nem kötelező, rendelését regisztráció nélkül is elküldheti, a Törzsvásárlói pontrendszerben való részvétel viszont csak regisztrációval lehetséges.

Minden regisztrált visszatérő vásárlónknak 1%-15% közötti kedvezményt biztosítunk pontrendszer formájában.

 

10% törzsvásárlói kedvezmény a legtöbb termékre!

A lentebb található kivételeken kívül minden termék megvásárlása esetén 10% kedvezményt írunk jóvá pontegyenlegén.

Példaként, 10.000 Ft vásárlás után 1.000 pont kerül jóváírásra az egyenlegén, amely 1.000 Ft kedvezményt jelent. A kapott pontok a következő vásárlások alkalmával bármikor felhasználhatóak, és minden vásárlás után újabb pontok kerülnek jóváírásra.

 

15% törzsvásárlói kedvezmény a kiemelt termékre!

Az alábbi kiemelt gyártók termékeinek megvásárlása esetén 15% kedvezményt írunk jóvá pontegyenlegén.

Példaként, 10.000 Ft vásárlás után 1.500 pont kerül jóváírásra az egyenlegén, amely 1.500 Ft kedvezményt jelent. A kapott pontok a következő vásárlások alkalmával bármikor felhasználhatóak, és minden vásárlás után újabb pontok kerülnek jóváírásra. Ezek a kedvezmények csak a fenti kiemelt termékek esetén érvényesek.

 

Nincs pontjóváírás az extra akciós termékekre!

Extra akciós árakkal rendelkező vagy kupon akcióban részt vevő termékek esetén pontjóváírásra nem kerül sor:

 

Jóváírás folyamata

A Törzsvásárlói pontrendszerben való részvételhez regisztráció szükséges. Regisztráció és bejelentkezés után minden terméknél láthatja, hogy az adott termék megvásárlásával mennyit pont kerül jóváírásra az egyenlegén. Amennyiben bejelentkezés nélkül küldi el a rendelését, a pontok nem kerülnek jóváírásra.

A Kosár és Pénztár oldalakon rendszerünk kiírja, hogy mennyi pont kerül jóváírásra az aktuális rendelés elküldésével, ill. mennyi pontot tud beváltani az egyenlegéről. A Fiókom oldalán Törzsvásárlói Pontok menüpontjában ellenőrizheti a törzsvásárlói pontjainak az aktuális egyenlegét, a jóváírások és a beváltások részleteit.

Az elküldött rendelések után járó pontok jóváírása a rendelés állapotának teljesített státuszra való átállításakor kerül rögzítésre. A pontok jóváírása és felhasználása csak az interneten leadott rendelések alkalmával lehetséges.

 

Születésnapi kupon

A regisztráció során megadhatja a születési dátumát is, ez ugyan nem kötelező, de születésnapján ajándék kuponnal lepjük meg. 🙂

 

Lejárat

A törzsvásárlói pontok lejárata 120 nap, azaz 4 hónapon belül a pontjait fel kell használnia, ezt követően a pontok törlődnek. Lejárat előtt 30 nappal emlékeztető email-t küldünk a pontok lejáratáról.

 

Értesítő e-mailek

Törzsvásárlói hűségpont és kuponrendszer értesítő levelei tranzakciós értesítő levelek, és nem hírlevelek. Ezek a tranzakciós értesítések szerves részét képezik a regisztrált vásárlók tájékoztatásának, mint akár a rendelés visszaigazoló levél vagy a jelszó visszaállító levél. Amennyiben törzsvásárlói hűségpont és kuponrendszer automatikus értesítő leveleit nem kívánja megkapni, kérje regisztrációjának törlését, amellyel egyben lemond minden kedvezményről. Webárházunkban regisztráció nélkül is lehetséges a vásárlás, vendég vásárlóként, kedvezmények nélkül.

A törzsvásárlói pontrendszer kondíciói 2022. január 1. nappal módosultak a fentiekben ismertetett szabályokra.

 

Gyűjtse a pontokat, és éljen a kupon kedvezményekkel!
Köszönjük vásárlását!