Natur Tanya Junior Multivitamin

Akkor ismerd meg a Natur Tanya®
JUNIOR MULTIVITAMIN-t!

NATUR TANYA® JUNIOR MULTIVITAMIN

Innovatív multivitamin gyerekeknek, cukor, színezék és tartósítószer nélkül, független akkreditált labor által is bevizsgált, roppant finom, eper ízben, így minden óvodás- és kisiskoláskorú gyermek örömmel fogyasztja nap mint nap. A vízben oldódó formula 20 szerves tápanyaggal, köztük 2 világszabadalommal védett vitaminnal, fekete bodza kivonattal és céklalé porral támogatja a gyerekek napi vitamin és ásványi anyag szükségletét. Hozzájárul a 3-12 év közötti gyermekek immunitásához, támogatja a gondolkodást, a koncentrációt, a tanulást, a kognitív képességeik fejlődését, valamint hozzájárul a csontok megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez.

Miért válaszd gyermekednek a
NATUR TANYA® JUNIOR MULTIVITAMIN-t?

Miben segíthet a NATUR TANYA®
JUNIOR MULTIVITAMIN gyermekednek?

Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez

Támogatja a szervezet ellenálló képességét

Segítséget nyújt a kognitív képességek fejlődéséhez

Hozzájárul a csontok megfelelő növekedéséhez

Natur Tanya Junior Multivitamin

Mire van szüksége gyermekednek
az egészséges fejlődéshez?

MINDEN EGÉSZSÉGES GYERMEK MÖGÖTT VAN EGY GONDOSKODÓ SZÜLŐ

A 3 és 12 év közötti gyerekeknek számtalan különféle tápanyagra van szükségük ahhoz, hogy megfelelően fejlődhessenek fizikailag és szellemileg. Mindezt természetesen kiegyensúlyozott vegyes táplálkozással biztosíthatjuk számukra, az ajánlásoknak megfelelő mennyiségű zöldség- és gyümölcsfogyasztással, minőségi fehérjékkel, szénhidrátokkal, zsírokkal, megfelelő folyadékbevitel és rendszeres fizikai aktivitás mellett.

A helyes táplálkozás gyermekkorban nem csupán a normál növekedés, a csontozat, fogazat és a kognitív fejlődés támogatása miatt fontos, hanem az egészséges táplálkozási minták kialakítása miatt is, amelyek hozzájárulhatnak a felnőttkori krónikus betegségek kockázatának csökkentéséhez. Ezek közé tartozik például a metabolikus szindróma, a 2-es típusú cukorbetegség, az elhízás, a szív- és érrendszeri betegségek vagy a csontritkulás.

Ha a gyermek tápanyagbevitele nem megfelelő, akkor ez negatívan befolyásolhatja a növekedését és a fejlődését. Ez főként akkor fordul elő, ha a gyermek:

Ha úgy érzed, hogy gyermeked a fent felsorolt vagy egyéb okok miatt nem biztos, hogy hozzájut valamennyi szükséges tápanyaghoz, akkor a JUNIOR MULTIVITAMIN fogyasztásával pótolhatja a tápanyagréseket. A készítmény tartalmazza a gyermekek egészséges immunitásához, növekedéséhez és fejlődéséhez szükséges alapvető tápanyagokat, növényi kivonatok, vitaminok és ásványi anyagok formájában.

Az immunrendszer 70%-át a bélflóra egyensúlya határozza meg. Ráadásul a legfrissebb kutatások igazolták, hogy a bélflóra az agyi és idegrendszeri funkciókra is közvetlen hatást fejt ki. A JUNIOR MULTIVITAMIN-ban található fekete bodza és céklalé por kivonatok hozzájárulnak a bélflóra egyensúlyához.

Az immunrendszer egyensúlyának fenntartásának, a csontok és az agy fejlődésének biztosításának másik kulcsfontosságú alapfeltétele a szervezet vitaminokkal és ásványi anyagokkal való ellátása. Az immuntámogató vitaminok és ásványi anyagok hozzájárulnak a normális növekedéshez és fejlődéshez, valamint támogatják a sejteket és a szerveket feladataik ellátásában.

Natur Tanya Junior Multivitamin

A közösségbe járó gyerekek gyakran, akár havonta elkapnak valamilyen betegséget, mivel szervezetük ekkor találkozik először rengeteg kórokozóval. Egészséges táplálkozással és életmóddal, az alapvető vitaminok és ásványi anyagok rendszeres pótlásával támogathatjuk a fejlődő szervezetet, ezáltal enyhébb lefolyással szerezhetik meg a természetes immunitásukat bizonyos fertőzésekkel szemben.

Támogasd gyermeked egészségét egy valóban természetes
és innovatív multivitaminnal!

TARTALMAZ

NEM TARTALMAZ

Natur Tanya Junior Multivitamin

A Natur Tanya® JUNIOR MULTIVITAMIN nem tapad meg a fogakon, mint a rágótabletta és a gumivitamin formák, ráadásul fogyasztásával támogatható a gyermekek mindennapi folyadékbevitele is. A fogyasztásra kész ital rózsaszín színét a hozzáadott céklalé pornak köszönheti.
A termék hosszú távú alkalmazása is biztonságos. A termék gyártója a Jó Gyártási Gyakorlat (GMP) irányelveinek megfelelő, illetve ISO 9001:2015 rendszer szerint tanúsított élelmiszerbiztonsági rendszert tart fenn.

Kiknek és mikor ajánlott a NATUR TANYA® JUNIOR MULTIVITAMIN fogyasztása?

A gyermekek vitamin- és ásványianyag bevitelének kiegészítéséhez

A gyermekek immunitásának támogatásához óvodai és iskolai közösségekben

Kiegyensúlyozatlan, egyoldalú táplálkozás esetén

Azoknak, akik komplex multivitamint és multimerália készítményt keresnek

Hogyan támogatják gyermeked egészségét a NATUR TANYA® JUNIOR MULTIVITAMIN-ban található tápanyagok?

Fekete bodza gyümölcs

A fekete bodza kivonata kitűnő forrása a bélflórát tápláló prebiotikus pektinnek és bioaktív vegyületeknek, főként az antocianinoknak és a polifenoloknak. Jelentősen hozzájárulhat az immunrendszer egészségéhez, képes fokozni a szervezet ellenálló képességét – különösen a vírusos, influenzás időszakokban. A fekete bodza hatóanyagai erős antioxidáns hatással bírnak, így képesek semlegesíteni a sejtkárosító szabadgyököket.

Céklalé por kivonat

A céklalé por egyaránt támogatja a bélflóra és az immunrendszer egészségét is a benne található élelmi rostokkal, fehérjékkel, fenolos vegyületekkel és antioxidánsokkal. E tápanyagok hozzájárulhatnak, hogy a gyermekek ne tudjanak olyan könnyen megbetegedni, illetve, hogy optimális mértékű legyen a növekedési és fejlődési folyamat. A céklapor természetes színezője a Junior Gyerekvitaminnak.

A-vitamin (Quali®-A)

Az A-vitamin nélkülözhetetlen az egészséges immunválasz kialakulásához, hatással van a veleszületett és a szerzett immunválaszokra. Emellett kulcsfontosságú szerepet játszik a normális növekedés és fejlődés elősegítésében, valamint a szemek, a csontok, a szövetek, a bőr és a haj egészségében.

B-vitaminok (Quali® -B1, B2, B3, B5, B6, B7, B12)

A B-vitaminok jelentősen hozzájárulnak az immunrendszer és az idegrendszer egészségéhez, az energiatermeléshez, valamint a csontok és a fogak képződéséhez és a gyermekek növekedésének és fejlődésének támogatásához. Emellett képesek csökkenteni a fertőzések kockázatát, illetve támogatják a koncentrációt, a szellemi fejlődést és a tanulási képességet.

C-vitamin

A C-vitamin közismerten kitűnő immunerősítő, antimikrobiális hatással van felvértezve, vagyis képes elpusztítani a baktériumokat. Fokozni tudja a fehérvérsejtek mennyiségét és aktivitását, illetve a sejtfalak erősítése által megnehezíti a kórokozók sejtekbe való behatolását. Támogatja az immunrendszer és az erek egészségét. Továbbá hozzájárul a szövetek, a vörösvértestek és a csontok kialakulásához.

D3-vitamin (Quali®-D)

A D-vitamin aktiválni tudja a veleszületett és a szerzett immunitásban a sejtek funkcióját, ezáltal képes csökkenteni az oxidatív stressz negatív hatásait, valamint hatékonyan tudja visszaszorítani a gyulladásos folyamatokat is.  A D-vitamin kulcsfontosságú szerepet tölt be a kalcium felszívódásában, a csontok és a fogak növekedésében, normál állapotuk fenntartásában.

E-vitamin (Quali®-E)

Az E-vitamin képes növelni a fagociták kapacitását, a limfociták osztódásának mértékét, a természetes ölősejtek működését és a neutrofilek tapadását, miközben csökkenti a szabad oxigéngyököket és a szuperoxidánsokat. Továbbá közreműködik a normál csont- és izomtömeg elérésében.

Folát

A Quatrefolic® egy világszabadalommal (US szabadalomszám 7,947,662) védett folát forma, amelyet a szervezetünk további biológiai átalakítás nélkül képes felhasználni. A folát segíti az immunrendszer egészségét, fokozza a védekezőképességet, támogatja a koncentrációt, fejleszti a memóriát, a tanulási képességet, illetve támogatja az agy egészséges érését gyermekeknél. A folát hatékonyságát növeli a B12-vitamin.

K-vitamin mátrix

A világszabadalommal védett vitaMK7® K2-vitamin (US szabadalomszám 7,718,407) természetes, Bacillus subtilis natto által fermentált, menakinon-7 forma, >99% all-transz K-vitamin tartalommal és K1-vitaminnal hozzájárul az immunrendszer, a csontozat, a fogazat és az izmok normál működéséhez.

Szerves vas

A vas fokozza az immunrendszer ellenálló képességét. A vas táplálja az agyat, hozzájárul a gyerekek kognitív képességeinek fejlődéséhez, támogatja a koncentrációt és tanulási készséget. A vas oxigént szállít a sejtek felé, ezáltal segíti a fejlődésben lévő szervezet növekedését. A gyermekeknek több vasra van szükségük a növekedési ugrások időszakaiban.

Szerves kalcium

A kalcium fontos szerepet tölt be a növekedési és fejlődési folyamatokban, a táplálékok energiává alakításában, az A-, D- és K-vitaminnal együtt hozzájárul az idegek, az izmok, a csontok és a fogak egészségéhez.

Szerves szelén

A világszabadalommal védett vitaMK7® K2-vitamin (US szabadalomszám 7,718,407) természetes, Bacillus subtilis natto által fermentált, menakinon-7 forma, >99% all-transz K-vitamin tartalommal és K1-vitaminnal hozzájárul az immunrendszer, a csontozat, a fogazat és az izmok normál működéséhez.

Szerves cink

A cink-glükonátból származó szerves cink jobb hasznosulással rendelkezik, mint a szervetlen cink (cink-oxid) vegyületek. A cink kulcsfontosságú szerepet játszik az egészséges immunrendszer és idegrendszer kialakításában. Ellenálló képességet fokozó hatását javítja a szerves szelén, az A- és C-vitamin. A cink segíti a gyermekek növekedését.

Támogasd gyermeked egészségét, immunrendszerének erősítését egy finom és természetes multivitaminnal!

Segíts gyermekednek, hogy minél ritkábban döntse le a lábáról valamilyen betegség, és így kevesebbet hiányozzon az óvodából, iskolából!

Támogasd gyermeked fizikai és mentális teljesítményének javulását természetes tápanyagokkal!

Biztosítsd gyermekednek valamennyi kulcsfontosságú tápanyagot, hogy megfelelően fejlődhessen testileg és szellemileg is!

Szeretném támogatni gyermekem immunrendszerét, fizikai és szellemi fejlődését egy innovatív, természetes és finom gyerek multivitaminnal!