Multivitamin nőknek és férfiaknak! Fedezze fel a BioTech USA női és férfi multivitaminokat!

Multivitamin nőknek és férfiaknak! Fedezze fel a BioTech USA női és férfi multivitaminokat!

Multivitamin nőknek és férfiaknak! Fedezze fel a BioTech USA női és férfi multivitaminokat!

 

A kifejezetten nők számára kifejlesztett BioTech USA Multivitamin for Women 12 vitamint, 9 ásványi anyagot és 19 antioxidánst tartalmaz. A termék kiegyensúlyozott tápanyagbevitelt biztosít az egészséges táplálkozás kiegészítéseként, az antioxidánsokra, vitaminokra és ásványi anyagokra összpontosítva. A BioTech USA Multivitamin for Men kifejezetten a férfiak számára készült, hogy biztosítsa a kiegyensúlyozott tápanyagbevitelt az egészséges étrend kiegészítéseként, a legfontosabb aminosavakra, a gyümölcs- és zöldségkivonatokból származó antioxidánsokra és a B-vitaminokra összpontosítva.

>>> Kattintson ide az összes BioTech USA készítményünkhöz!

Multivitamin

A multivitaminok rendszeres fogyasztásával biztosíthatjuk, hogy a szervezet minden fontos vitaminhoz és ásványi anyaghoz hozzájusson, így a szervezet funkciói kiegyensúlyozottabbá válnak, és az ellenálló képessége jelentősen megnő. A vitaminok rendkívül fontos szerepet játszanak az egészség megőrzésében, de nagyon fontos odafigyelni a bevitt vitaminok egymáshoz viszonyított arányára is. A multivitamin készítmények ezt a fontos szempontot tartják szem előtt, így optimális arányban tartalmazzák a vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket. Ennek köszönhetően a multivitaminok szedésével hatékonyan és biztonságosan tölthetjük fel szervezetünket nélkülözhetetlen tápanyagokkal.

BioTech USA Multivitamin for Women tabletta

A termékben található A-, C-, D-, E-vitamin és a cink jelentősen hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, míg a vas segíti a szervezet energiatermelési folyamatát. Az A-vitamin elengedhetetlen az egészséges csontok és fogak megőrzéséhez, a normál növekedéshez, valamint a bőr rugalmasságának és épségének fenntartásához. Kulcsszerepet játszik a szem egészségének megőrzésében is, hiszen nélkülözhetetlen a szem fényérzékenységének szabályozásához és a szürkületi körülmények közötti éleslátáshoz.

B-, C-, E-vitaminok

A C- és E-vitamin erős antioxidáns hatással bír, ezért magas fokú védelmet nyújt a sejteknek az oxidatív stressz káros hatásaival szemben. A B-vitaminok fontos szerepet játszanak az energiatermelésben, az idegrendszer, a bőr, a máj, a szem és a haj egészségében. A B1-vitamin nélkülözhetetlen az idegrendszer, az izmok és a szív egészségéhez és megfelelő működéséhez. A folsav kulcsszerepet játszik a vérképzésben, és elengedhetetlen az immunrendszer normál működéséhez is.

Vas

A vas az immunrendszer és az agy normál működésében, valamint a szervezet energiaellátásában vesz részt. Kulcsszerepet játszik a hemoglobin-termelésben és a vérképzésben is. A vas nélkülözhetetlen nyomelem: segíti a sejtek oxigénellátását, mivel a hemoglobin fontos összetevője. Vashiány esetén a vér kevesebb oxigént tud szállítani, ami szédüléshez és fáradtsághoz, valamint az izomteljesítmény és a szellemi teljesítőképesség jelentős csökkenéséhez vezethet.

Magnézium

A magnézium a szervezet minden sejtjében megtalálható, több mint 300 enzim működéséhez és az izmok normál működéséhez elengedhetetlen, minden anyagcsere-folyamatban fontos szerepet játszik. Magnézium hiányában az idegrendszer nem tud megfelelően működni, így a magnézium jelentősen hozzájárulhat a normál mentális funkciók fenntartásához. Az immunrendszer megfelelő működéséhez, az izomgörcsök és a szív- és érrendszeri problémák megelőzéséhez is elengedhetetlen. A magnézium a sportteljesítmény javításához is hozzájárulhat.

Cink

A cink elengedhetetlen az immunrendszer megfelelő működéséhez, mivel a cinkhiány csökkentheti a szervezet védekezőképességét. A cinkhiány fáradtsághoz is vezethet, mivel a cink részt vesz az anyagcsere-folyamatok szabályozásában. A sebgyógyuláshoz és a normál növekedéshez is hozzájárul. Emellett nélkülözhetetlen az inzulin térszerkezetének kialakításához, a normál vércukorszint fenntartásához.

Próbálja ki a BioTech USA Multivitamin for Women és a férfiaknak összeállított BioTech USA Multivitamin for Men tablettát!

Kapcsolódó BioTech USA készítmények:

További cikkek BioTech USA készítményekről:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük