Méregtelenítsen és távolítsa el a kórokozókat a WTN MikrobaTOX kapszulával!

Méregtelenítsen és távolítsa el a kórokozókat a WTN MikrobaTOX kapszulával!

Méregtelenítsen és távolítsa el a kórokozókat a WTN MikrobaTOX kapszulával!

 

WTN MikrobaTOX kapszulák kettős hatásmechanizmuson keresztül támogatják a szervezet méregtelenítési folyamatait. A termékben található természetes anyagok (kitozán, aktív szén, kovaföld, fulvo- és huminsav [shilajit]) először a méreganyagokhoz és az elhalt kórokozókhoz kötődnek, amelyek aztán a széklettel kíméletesen kiürülnek a szervezetből. Emellett regenerálja a bélfalat, hogy ismét hatékonyan tudja ellátni feladatait. A bélrendszer megtisztításával elősegítheti az immunrendszer megfelelő működését.

>>> Nézzen körül a többi kiváló minőségű WTN termékünk között is!

WTN MikrobaTOX kapszula

A méregtelenítési folyamat során, ezen belül a kórokozók eltávolítását követő méregtelenítési folyamat során kiemelten fontos, hogy a szervezet valóban és teljesen megszabaduljon az elhalt kórokozóktól, hogy azok ne maradjanak a szervezetben. A szervezet eltérően reagál a fertőzés mértékétől és a területen elpusztult kórokozók mennyiségétől függően.

Ha a kórokozó csekély számban van jelen, akkor a szervezet képes önállóan megbirkózni a kiürítéssel, így ebben az esetben nincs szükség külső segítségre. Nagy mennyiségű kórokozó felvétele esetén viszont a szervezetben mérgezési tünetek jelentkeznek, könnyen előfordulhat hasmenés, fejfájás vagy rossz közérzet is. Ebben az esetben javasolt külső segítség igénybevétele.

Vannak olyan baktériumok, amelyek más elpusztult baktériumokkal táplálkoznak, így ebben az esetben könnyen elszaporodhatnak, és az elpusztult baktériumokban élő vírusokat is kiszabadíthatják, így ezek is gondot okozhatnak a gazdaszervezetnek. A kórokozók mellett óriási problémák forrása lehet a penészgomba által termelt méreganyagok szervezetben történő felhalmozódása is. Ezeknek a méreganyagoknak az eltávolítása szintén kulcsfontosságú az egészség megőrzéséhez és helyreállításához.

A WTN MikrobaTOX készítmények összetevőit úgy fejlesztették ki, hogy kettős hatásmechanizmuson keresztül elősegítsék a szervezet kórokozó-méregtelenítési folyamatát:

 • Megköti és eltávolítja a szervezetből az elhalt kórokozókat és méreganyagokat.
 • Regenerálja a bélfalat.

Sajnos ma már sok ember szervezete nem tud optimálisan működni, és a méregtelenítési folyamat sem elég hatékony, ennek következtében a méreganyagok – köztük az elhalt kórokozók – nem ürülnek ki a szervezetből. Ha a méreganyagok nem ürülnek ki a szervezetből, azok a szervezetben maradnak, visszaszívódnak, majd a szervezetben keringenek, különböző mérgezési tüneteket okozva, nagy terhet róva és további munkára kényszerítve a szervezetet. A WTN MikrobaTOX kapszulákban található természetes anyagok (kitozán, kovaföld, aktív szén, fulvo- és huminsav [shilajit]) először ezekhez a méreganyagokhoz kötődnek, majd a széklettel óvatosan eltávolítják azokat a szervezetből.

A mérgező anyagok megkötése és eltávolítása mellett fontos a bélfal regenerálása is, hogy az ismét elláthassa fontos feladatait. Ezért tartalmaznak a WTN MikrobaTOX kapszulák olyan növényi összetevőket, mint a vörös szilfakéreg és a fehérmályva-gyökér, mivel ezek segítik a bélfal regenerációs folyamatát. A vörös szilfakéreg megnyugtatja a gyomor-bélrendszer nyálkahártyáját és csökkenti az irritációt. A fehérmályva-gyökér természetes nyálkaképző szer, így képes helyreállítani a bélnyálkahártyát, védőréteget képezve, emellett gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik.

Mi teszi igazán egyedivé a WTN MikrobaTOX kapszulákat?

 • Mivel a készítmény többféle, eltérő hatásmechanizmusú hatóanyagot tartalmaz, szélesebb körűen segíti elő az egészséges méregtelenítési és tisztító folyamatokat az egész szervezetben, mint az egy összetevőből álló (monokomponensű) termékek.
 • Segíthet megelőzni az elhalt kórokozók által okozott nemkívánatos mellékhatásokat, például gázképződést, puffadást vagy kellemetlen érzést.
 • Eltávolítja az elhalt káros mikroorganizmusok és penészgombák által termelt méreganyagokat a belekből és a szervezetből.
 • Optimális feltételeket teremt a hasznos bélbaktériumok megtelepedéséhez.
 • Hisztamin-semlegesítő hatása lehet.
 • Támogatja az egészséges emésztés fenntartását.
 • Regenerálja a sérült bélfalat, így az ismét elláthatja feladatát.
 • A bélrendszer megtisztításával segíti az immunrendszer hatékonyabb működését.
 • Tartósítószer-mentes készítmény.

Távolítsa el a méreganyagokat és kórokozókat hatékonyan és biztonságosan a WTN MikrobaTOX kapszulákkal!

Kapcsolódó WTN készítmény:

WTN MikrobaTOX kapszula – 60db

További cikkek WTN termékekről:

Az immunrendszer és a csontok erősítésére próbálja ki a WTN D3-, K2-, A-vitamin komplex cseppet!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük