Szemvitaminként a zeaxanthint és A-vitamint tartalmazó Dr. Herz Lutein 25 mg Forte kapszulát ajánljuk!

Szemvitaminként a zeaxanthint és A-vitamint tartalmazó Dr. Herz Lutein 25 mg Forte kapszulát ajánljuk!

Szemvitaminként a zeaxanthint és A-vitamint tartalmazó Dr. Herz Lutein 25 mg Forte kapszulát ajánljuk!

 

Dr. Herz Lutein 25 mg Forte kapszula nagy adag lutein mellett zeaxanthint és A-vitamint is tartalmaz. Időskori szembetegségek és az erős fénysugárzás oxidatív károsító hatása esetén különösen ajánlott a lutein fogyasztása. A lutein javíthatja az éleslátást azáltal, hogy elnyeli a nap káros UV sugarait, az elektromágneses sugárzást és semlegesíti a retinában lévő szabadgyököket. A makuladegeneráció kockázatát csökkentheti, és a szemlencse károsodását, a szürkehályog kialakulását is megelőzheti.

Dr. Herz Lutein 25 mg Forte kapszula

A készítmény luteint tartalmaz, amely nagy koncentrációban van jelen a retinán található sárgafoltban. A lutein hozzájárul az éleslátás javításához, mert elnyeli a nap káros UV-sugarait, az elektromágneses sugárzást, és semlegesíti a retinában lévő szabadgyököket. Így csökkentheti a makuladegeneráció kockázatát, és megelőzheti a szemlencse károsodását, ezáltal a szürkehályog kialakulását is.

Lutein

A lutein egy erős antioxidáns hatású anyag, amely kulcsszerepet játszik a szem és a retina egészségében és az éleslátás megőrzésében. Az emberi szervezet önmagában nem tudja előállítani, ezért fokozottan érdemes figyelni a rendszeres külső pótlására. A lutein a szem lencséjének és retinájának egyik fő alkotóeleme, így a szem egészségének és látásának megőrzésének legfontosabb hatóanyaga lehet. A lutein a makula (sárgafolt) egyik fontos összetevője. A makula a színlátás helye a retinán, és az éleslátásért is felelős.

A lutein egy karotinoid vegyület, amely kulcsszerepet játszik a szem egészségének megőrzésében és a szemek védelmében a fény káros hatásaitól. A lutein elnyeli a nap káros UV sugarait, és semlegesíti a szabadgyököket a szem fényérzékeny részében. Ha rendszeresen pótoljuk megfelelő mennyiségű luteint, jelentősen támogathatjuk az időskori látásromlás megelőzését és csökkenthetjük a makuladegeneráció kockázatát. A makuladegeneráció a különböző szembetegségek, valamint a vakság egyik vezető oka lehet.

Zeaxanthin

A Dr. Herz Lutein 25 mg Forte kapszula zeaxanthint is tartalmaz, amely szintén karotinoid vegyület. A luteinnel együtt egyedülálló antioxidáns tulajdonságainak köszönhetően kiváló védelmet nyújt a szemnek az oxidatív károsodásokkal szemben. A zeaxanthin antioxidáns tulajdonságaival kulcsszerepet játszhat a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásában, így az egészség megőrzésében, valamint a sejtek és szövetek védelmében. A zeaxanthin rendszeres kiegészítése rendkívül hatékony lehet a szem egészségének javításában és a normál látás fenntartásában.

A zeaxanthin segít megvédeni a retina egészségét azáltal, hogy elnyeli a kék fényt, valamint a káros oxidáns ágenseket a szemben (lencse és retina). Stabilizálja a membránokat, és így segít megvédeni a retina membránját a fénytől. A zeaxanthin és a lutein az egészséges makulában, a szervezet legfontosabb karotinoid-raktárában halmozódik fel, így megfelelő mennyiségben kiegészítve kulcsszerepet játszhatnak a retina ezen részének épségének és egészségének megőrzésében. Ez nélkülözhetetlen a normál látáshoz.

>>> Nézze meg a többi Dr. Herz készítményünket is!

Mikor javasolt a Dr. Herz Lutein 25mg Forte kapszula szedése?

  • az életkorral összefüggő látásromlás megelőzéséhez
  • a normál látás megőrzésének érdekében
  • ha sokat tartózkodik a szabadban (pl. szabadtéri munka)
  • a látásfunkciók támogatásának érdekében
  • rendszeres dohányosoknak
  • számítógépes és irodai munkavégzés esetén
  • kevés zöldség fogyasztása esetén

Tartsa szemét egészségesen, és támogassa látását a Dr. Herz Lutein 25 mg Forte kapszulával!

Kapcsolódó Dr. Herz készítmény:

Dr. Herz Lutein 25mg Forte kapszula – 60db

További cikkek Dr. Herz termékekről:

Vegán multivitamin a Dr. Herztől!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük