Sanct Bernhard Porc- és Ízületvédő kapszula kutyáknak - 130db
Sanct Bernhard Porc- és Ízületvédő kapszula kutyáknak - 130db
4.198 Ft

Sanct Bernhard Porc- és Ízületvédő kapszula kutyáknak – 130db

4.198 Ft

Kálciummal, magnéziummal és nyolc fontos B-vitaminnal kiegészített glükozamin és kondroitin tartalmú étrend-kiegészítő kutyáknak.

Készleten

Cikkszám: 85989 Kategória: Címkék: , , , , , , Gyártó:

Sanct Bernhard Porc- és Ízületvédő kapszula kutyáknak

Kálciummal, magnéziummal és nyolc fontos B vitaminnal kiegészített glükozamin és kondroitin tartalmú étrend-kiegészítő kutyáknak.

A glükozamin és kondroitin a kötőszövetek, valamint a bőr és a porcok fontos összetevője, az ásványi anyagokkal és vitaminokkal kiegészítve erősíti a csontozatot.

A készítmény segít megőrizni a porcok, ízületek rugalmasságát és serkenti az ízületi folyadékok termelését.

Összetevők:

Zselatin (306g/kg), glükozamin-szulfát rákból (245g/kg), kondroitin-szulfát (144g/kg), kálcium-karbonát, magnézium-karbonát, növényi repceolaj

Glükózamin

Az ízületi szövetekben és a porcszövetekben található az elasztikus rostokkal együtt. Természetes szénhidrát, az ízületek kenőanyagának egyik legfőbb alkotóeleme. Megköti a vizet, hidratálja a sejtek közötti állományt, ezzel biztosítja a súrlódásnak kitett ízületek rugalmasabb működését. Nemcsak az ízületek mozgását és a porcszövetek újraképződését segíti elő, de tápanyagul is szolgál a sejtek számára, ezért egy része folyamatosan elhasználódik a természetes anyagcsere-folyamatok során. Pótlása nagyon fontos, főleg idősebb korban, vagy állandó megterhelés alatt fiatalon is, mert a szükséges mennyiséget a szervezet nem képes előállítani.

B-vitamin

Vízben oldódó vitamincsalád. Többféle, a szervezet számára fontos B-vitamin alkotja, egymással együttműködve, közösen fejtik ki a hatásukat, felszívódásuk is jobb együtt, mint külön-külön. Vízoldékony vitaminok lévén a vérrel és a vizelettel gyorsan kimosódnak, ezért rendszeres pótlásuk elengedhetetlen.  B-vitamin -komplexként legnagyobb szerepük az idegrendszerben, az emésztőrendszerben és a bőr egészségének megőrzésében mutatkozik. Ezek a vitaminok szolgáltatják a sejtek számára az energiát, a bevitt táplálékból alakítják át. Segítenek fenntartani az idegek, a máj, a bőr, a szem és a haj egészségét, az izmok megfelelő mozgását, a gyomor- és bélrendszer szabályos működését, valamint normál agyműködést biztosítanak.

Hatóanyagok/kg: niacinamid 5,8g, kálcium-D-Pantothenat 2,2g, B6 vitamin 0,5g, B2 vitamin 0,5g, B1 vitamin 0,4g, folsav 72mg, biotin 18mg, B12 vitamin 0,9mg

Tápanyag összetétel:

  • protein 42%,
  • nyersrost 0,1%,
  • nyerszsír < 0,1%,
  • kalcium 5,8%,
  • hamu 29%,
  • magnezium 3,6 %

Adagolás:

10 kg testtömegenként naponta egy kapszula, ez megfelel:

  • kistestű kutyáknál 1 kapszula naponta
  • közepes testű kutyák 4 kapszula naponta
  • nagytestű kutyák 6 kapszula naponta

A kapszulát szét is bonthatja és tartalmát a kutyaeledelhez keverheti.

nt-szerves-szolomag-fejlecjpg

A feszesebb és rugalmasabb bőrért!

Jutavit Hialuron a feszesebb és rugalmasabb bőrért!

Porc-Csont-Izom Komplex 9

Jutavit Porc-Csont-Izom Komplex 9 aktív összetevővel

JutaVit Béta-Glükán Immunerősítő Komplex

JutaVit Beta Glükan Komplex Immunerősítés

Kosár