Az immunrendszer erősítésére, a baktériumok és vírusok elleni küzdelemre a Vitaking Bíbor kasvirág – Echinacea kivonatot ajánljuk!

Az immunrendszer erősítésére, a baktériumok és vírusok elleni küzdelemre a Vitaking Bíbor kasvirág – Echinacea kivonatot ajánljuk!

Az immunrendszer erősítésére, a baktériumok és vírusok elleni küzdelemre a Vitaking Bíbor kasvirág – Echinacea kivonatot ajánljuk!

 

Vitaking Bíbor kasvirág – Echinacea kivonat kapszulánként 250 mg echinacea kivonatot tartalmaz. Az echinacea az egyik leghatékonyabb immunerősítő gyógynövény, emellett kiváló gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik, ezért fogyasztása erősen ajánlott vírusos időszakokban és járványok idején. Az echinacea segít csökkenteni a megfázás és az influenza kockázatát, és kiegészítő kezelésként is alkalmazható megfázás, valamint krónikus felső légúti és húgyúti megbetegedések esetén, mivel elősegíti a gyorsabb gyógyulást.

>>> Nézzen körül a többi Vitaking termékünk között is!

Vitaking Bíbor kasvirág – Echinacea kivonat

Az echinacea növeli a szervezet baktériumokkal, vírusokkal és más kórokozókkal szembeni ellenálló képességét azáltal, hogy fokozza a természetes immunválaszt. Számos tanulmány igazolta, hogy az echinacea erősíti azokat az immunsejteket, amelyek legfontosabb funkciója a behatoló kórokozók semlegesítése és elpusztítása. Ezenkívül az echinacea növelheti a test belső hőmérsékletét, miközben növeli a vírusellenes fehérvérsejtek és lépsejtek számát a szervezetben. Aktiválja azon makrofágokat is, amelyek legfontosabb feladata a sejteket támadó betolakodók elpusztítása.

A bíbor kasvirág természetes és különösen hatékony immunerősítő gyógynövény, amely jelentősen növeli az immunsejtek aktivitását. Ezért nemcsak bizonyos típusú betegségek ellen tud sikeresen küzdeni, hanem szinte bármilyen fertőző betegség megelőzésében és kezelésében is segíthet. Emellett az echinacea számtalan módon képes jótékonyan befolyásolni az egész szervezet működését, és antibiotikus hatása is van, elsősorban a benne lévő echinakozid nevű anyag jelenlétének köszönhetően.

Ezenkívül megemeli a properdin szintjét is, amely teljesen természetes módon növeli a sejtek ellenállását. Az echinacea egyik jótékony hatása, hogy gátolja a hialuronidáz enzim aktivitását, így a kórokozók nehezebben tudnak behatolni a sejtekbe, szövetekbe. Az echinacea meglepően erős gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik: kutatások szerint 0,04 ml friss növényi kivonat pontosan olyan hatásos, mint 1 mg kortizon.

Az echinacea elősegíti az interferon hormon termelését, amely különböző típusú fertőzések észlelésekor aktiválja az immunsejteket, és jelentősen növelheti a T-limfociták aktivitását, amelyek kulcsszerepet játszanak a sejtek immunválaszának a kialakulásában. A bíbor kasvirág fokozza a sejtfalást, vagyis a fagocitózist, azaz javítja a sejtek kórokozó-emésztési képességét.

Mikor javasolt a Vitaking Bíbor kasvirág – Echinacea kivonat fogyasztása?

  • Hatékonyabb védekezésre a fertőző betegségek ellen és gyorsabb gyógyulás érdekében.
  • Az immunrendszer erősítésére és a szervezet ellenálló képességének növelésére.
  • A hangszálak, torok és garat nyugtatására, a torokkaparás enyhítésére.
  • A mérgező anyagok eltávolítására a szervezetből.
  • A visszatérő felső légúti fertőzések kezelése és megelőzése érdekében.
  • Krónikus felső légúti és húgyúti betegségek kiegészítő kezelésére.
  • Az alsó húgyúti szervek egészségének megőrzésére.

Növelje szervezete védekezőképességét az Vitaking Bíbor kasvirág – Echinacea kivonattal!

Kapcsolódó Vitaking készítmény:

Vitaking Bíbor kasvirág – Echinacea kivonat kapszula – 90db

További cikkek Vitaking termékekről:

Tiniknek készült multivitamin: bemutatjuk a Vitaking Mega Vitamin for Teens tablettát!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük