Ha porckopással vagy ízületi fájdalmakkal küzd, fedezze fel az Interherb Kollagén & Hialuronsav Protect porcépítő italport és kapszulát!

Ha porckopással vagy ízületi fájdalmakkal küzd, fedezze fel az Interherb Kollagén & Hialuronsav Protect porcépítő italport és kapszulát!

Ha porckopással vagy ízületi fájdalmakkal küzd, fedezze fel az Interherb Kollagén & Hialuronsav Protect porcépítő italport és kapszulát!

 

Az Interherb Kollagén & Hialuronsav Protect porcépítő italporban I. és II. típusú kollagénpeptid, kondroitin, hialuronsav, MSM és C-vitamin található. Az italpor kellemes ízű, könnyen oldódik, tartósítószer- és cukormentes, nagy dózisú természetes összetevőket biztosít a porcok és ízületek számára gondosan megválasztott arányban. A Kollagén Hyaluronsav Porcépítő tabletta egy összetett készítmény, amely hialuronsavat, kollagént, kondroitint, glükozamint, MSM-et, valamint bambuszkivonatot és C-vitamint tartalmaz.

>>> Válogasson az összes Interherb készítményünk között!

Interherb Kollagén & Hialuronsav Protect porcépítő italpor

Ez a készítmény I-es és II-es típusú kollagént is tartalmaz, így az ízületek, porcok, csontok, inak és szalagok értékes építőanyagainak étrendi kiegészítésére is alkalmas. A termékben található C-vitamin a normál kollagénképzésben vesz részt, így segít fenntartani a porcok és a csontok megfelelő állapotát. Fogyasztása fiatalok és idősek, valamint aktív vagy mozgásszegény életmódot folytatók számára ajánlott.

Kondroitin

A kondroitin a porcok egyik legfontosabb összetevője, erős vízmegtartó képességgel rendelkezik, ezáltal biztosítja a porc mechanikus rugalmasságát. A kondroitin-szulfát részt vehet az egészséges porcszerkezet és a normál ízületi funkciók fenntartásában. Szerepet játszik a porcok fő szerkezeti elemeinek felépítésében és karbantartásában, ezért nélkülözhetetlen az ízületi porcok karbantartásához és regenerációjához.

Kollagén

A kollagén egy teljesen természetes fehérje, amely biztosítja a szervek és szövetek rugalmasságát, és a porcok, ízületek, bőr, haj, köröm és minden létfontosságú szerv építője. Sajnos az életkor előrehaladtával csökken a szervezet kollagénszintje, ezért külsőleg kell pótolnunk a kollagént, hogy javítsuk csontjaink és porcaink állapotát, csökkentsük az ízületi gyulladást.

MSM

Az MSM egy szerves kénvegyület, amely fokozza a porcszövet anyagcseréjét, és nélkülözhetetlen a kollagénrostok és a glükozamin termeléséhez. Az MSM jelentősen serkenti a kollagéntermelést, ami segít fenntartani az izmok, ízületek, bőr, haj és körmök egészségét. Az MSM kiváló gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, csökkentheti a gyulladást és az ízületi fájdalmakat, a görcsöket és az izomfájdalmakat. Szerepet játszik az érintett szövet sejtjeinek újjáépítésében, ezáltal növeli az ízületek rugalmasságát.

Glükozamin

Az Interherb Kollagén & Hialuronsav Protect porcépítő italporban található glükozamin ízületi kenőanyagként és a porcszövet természetes építőanyagaként az egyik legfontosabb összetevő. Önerőből azonban szervezetünk nem tudja előállítani, ezért folyamatosan gondoskodnunk kell a külső forrásból történő pótlásról. A glükozamin kulcsszerepet játszik a porcszövet regenerációjában és a súrlódó ízületek normál működésében, segít csökkenteni az ízületi gyulladásokat és fájdalmakat, valamint növelheti a kötőszövetek és szalagok rugalmasságát.

Ezen kívül a glükozamin nemcsak a meglévő problémákon segít, hanem jelentősen segíthet megelőzni a mozgásszervi problémákat és a fájdalmat is. Ezért ajánlott a túlsúlyos embereknek, sportolóknak vagy nehéz fizikai munkát végzőknek rendszeresen fogyasztani a glükozamint, mivel ez segít megőrizni az ízületek, porcok és inak egészségét.

Mikor és kinek ajánlott a hialuronsav, kollagén, glükozamin, kondroitin, MSM pótlása?

  • nehéz fizikai munkát végzőknek
  • porc- és ízületi problémák, betegségek fennállásakor
  • állómunkát végzőknek
  • idősebbeknek
  • túlsúlyosoknak
  • sportolóknak

Támogassa ízületeinek és porcainak állapotát kollagénnel, hialuronsavval, glükozaminnal, MSM-mel és kondroitinnal, az Interherb Kollagén & Hialuronsav Protect porcépítő italpor összetevőivel!

Kapcsolódó Interherb készítmények:

További cikkek Interherb termékekről:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük