BioCo Szerves vas tabletta - 90db
BioCo Szerves vas tabletta - 90db
2.490 Ft 1.815 Ft
Akció!

BioCo Szerves vas tabletta – 90db

2.490 Ft 1.815 Ft

A vas hozzájárulhat a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, az immunrendszer egészséges működéséhez, a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Készleten

Cikkszám: 81942 Kategória: Címkék: , , , , , Gyártó:

BioCo Szerves vas tabletta

A vas hozzájárulhat a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, az immunrendszer egészséges működéséhez, a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Jótékony hatással lehet a szellemi teljesítőképességre, részt vesz a szervezet normál oxigénszállításában.

Vas

A szervezet nem képes az előállítására, ezért külső pótlása elengedhetetlen. Megfelelő mennyiségben pótolva hozzájárul a vér normál oxigénszállításához, a sejtosztódáshoz, a vörösvérsejt- és a hemoglobin-képződéshez. Az immunrendszer normál működésének biztosítása mellett gondoskodik az egészséges szellemi működésről, a fáradtság és a kifáradás elkerüléséről, a meddőség kockázatának csökkentéséről, illetve várandós anyáknál szerepe lehet a fejlődési rendellenességek, a vetélés és a magzatelhalás megelőzésében.

Hatóanyag 1 tablettában:

  • Vas (szerves kötésű vas-glükonátból) – 14mg

Összetevők:

vas-glükonát; tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); maltodextrin; fényező anyag (zsírsavak); csomósodást gátló (zsírsavak magnéziumsói)

Javasolt adagolás:

naponta 1-3 tablettát időben elosztva, bő folyadékkal lenyelni.

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

olimp-labs-lutein-goldjpg

A feszesebb és rugalmasabb bőrért!

Jutavit Hialuron a feszesebb és rugalmasabb bőrért!

Porc-Csont-Izom Komplex 9

Jutavit Porc-Csont-Izom Komplex 9 aktív összetevővel

JutaVit Béta-Glükán Immunerősítő Komplex

JutaVit Beta Glükan Komplex Immunerősítés

Kosár