Bélfertőtlenítés, béltisztítás a WTN MikrobaCID cseppekkel!

Bélfertőtlenítés, béltisztítás a WTN MikrobaCID cseppekkel!

Bélfertőtlenítés, béltisztítás a WTN MikrobaCID cseppekkel!

 

WTN MikrobaCID és MikrobaCID-X cseppek olyan termékek, amelyek széles hatásspektrumúak, segítik a kórokozók elleni küzdelmet, mivel növényi kivonatok és illóolajok speciális keverékével tisztítják és „fertőtlenítik” a beleket. Ez a készítmény abban különbözik a piacon lévő hasonló termékektől, hogy hatása sokkal összetettebb, mint az egykomponensű termékeké, mivel egyszerre több területen „támadja” a kórokozókat. A bélrendszert képes megszabadítani a káros mikroorganizmusoktól, segít fenntartani az egészséges emésztést és az immunrendszer hatékony működését.

WTN MikrobaCID csepp

Ez a készítmény abban különbözik a piacon lévő hasonló termékektől, hogy hatása sokkal összetettebb, mint az egykomponensű termékeké, mivel egyszerre több területen támadja a kórokozókat. A WTN MikrobaCID növényi kivonatok és illóolajok speciális keverékével képes megtisztítani és fertőtleníteni a beleket. Ha a szervezet megszabadul a káros mikroorganizmusoktól, könnyebben tud regenerálódni. Az emésztést segítő probiotikus baktériumtörzsek könnyebben megtelepedhetnek a tiszta emésztőrendszerben.

Az emésztőrendszer tisztítását célzó kezelési lépések a tisztítás, a méregtelenítés és a hasznos baktériumtörzsek telepítése. A legtöbb antiszeptikus termék általános gyengesége, hogy egyetlen hatásmechanizmusra korlátozódnak, és hatástartományuk nem elég széles. A Wise Tree Naturals MikrobaCID egy széles spektrumú termék, amely a következő hatásmechanizmuson alapul:

 • Megakadályozza, hogy a kórokozók egymáshoz kapcsolódjanak

A baktériumok kezdetben csak „úsznak” a szervezetben, majd csoportokba szerveződnek, és biofilm réteget képeznek maguk körül. Ahhoz, hogy csoportot alkossanak, először „le kell horgonyozni”, hogy kapcsolatba kerülhessenek egymással. A MikrobaCID cseppben lévő növények megakadályozzák ezt a kötődési fázist, így megakadályozzák a csoportosulást, a telepek és a biofilm réteg kialakulását.

 • Gátolja a bakteriális kommunikációt

A baktériumok képesek kommunikálni egymással, ami lehetővé teszi, hogy egymást támogatva összetettebb hatásokat érjenek el. A MikrobaCID cseppben lévő egyes növények gátolhatják ezt a kórokozók közötti kommunikációt.

 • Csökkenti a kórokozók ellenállását

A baktériumok képesek úgynevezett efflux pumpán keresztül a működésükre káros, életben maradásukat veszélyeztető anyagok kiürítésére. Ez a képesség különösen ellenállóvá teszi őket az antibiotikumokkal szemben. A WTN MikrobaCID csepp olyan növényeket tartalmaz, amelyek megakadályozzák a pumpa működését, lehetővé téve az antimikrobális szer bejutását és hatásuk kifejtését.

 • Mérsékli a kórokozók mozgását/rajzását

A baktériumkolóniák képesek mozogni és így továbbvándorolni. A MikrobaCID cseppek gátolhatják ezt a mozgást, ezáltal csökkentve a telepek hatékony működését.

>>> Nézzen körül a többi kiváló minőségű WTN termékünk között is!

Miért különleges a WTN MikrobaCID csepp?

 • Támogathatja az egészséges emésztést.
 • A növényi kivonatok és illóolajok szinergikus kombinációja biztosítja az egyensúly fenntartását az egész emésztőrendszerben.
 • Megszabadítja a káros mikroorganizmusoktól a bélrendszert.
 • Az antimikrobális gyógynövények és illóolajok hatóanyagai megzavarhatják a biofilmréteg kialakulását és fejlődését, illetve áthatolhatnak azokon.
 • Tartósítószer-mentes.
 • Széles spektrumú szer, amely a baktériumok működésének 4 területen gátolja (kommunikáció, kötődés, mozgékonyság, rezisztencia).
 • Elősegíti az immunrendszer normál működését a bélrendszer tisztításával.
 • Csak természetes növényi összetevőket tartalmaz.
 • Megfelelő feltételeket teremt a jótékony probiotikus bélbaktériumok helyreállításához és megtelepedéséhez az emésztőrendszerben.

WTN MikrobaCID-X csepp

A WTN MikrobaCID-X cseppben nem található echinacea a Th1 autoimmun dominancia esetére. Szakértők megállapították, hogy az echinacea használata nem mindig előnyös a Th1 autoimmun dominanciában szenvedőknek, mint például a sclerosis multiplexben, a rheumatoid arthritisben, a Hashimoto-betegség legtöbb formájában, a pikkelysömörben, a Crohn-betegségben, a Graves-kórban, a cöliákiában, a kezdeti stádiumú vagy I-es típusú cukorbetegségben szenvedők számára. A WTN ezeket a feltételeket szem előtt tartva fejlesztette ki a MikrobaCID-X-et, amely nem tartalmaz echinaceát, így még jelentős Th1 autoimmun dominancia esetén is segíthet helyreállítani az emésztőrendszer egészségét.

Tisztítsa meg és fertőtlenítse a beleit, és erősítse immunitását a WTN MikrobaCID és MikrobaCID-X cseppel!

Kapcsolódó WTN készítmény:

WTN MikrobaCID-X csepp – 30ml

További cikkek WTN termékekről:

Méregtelenítsen és távolítsa el a kórokozókat a WTN MikrobaTOX kapszulával!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük